Pagina 1 din 2 1 2 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: SEO Wordpress

Moderator Avatarul lui robi09
    Data înscrierii
    22.07.2009
    Locație
    Birmingham, UK
    Posturi
    1.175
    Real Name
    H. Robert C-Tin

Implicit SEO Wordpress

Haideti sa dezbatem un pic aceasta situatie. Mai exact eu incep cu cateva intrebari :D .

Doresc sa modific cautare in wordpress, sa imi caute in toate detaliile postului, inclusiv tag-uri, cunoaste cineva o solutie pentru asta?

De curand am gasit un plugin care salveaza cautarile facute pe website in baza de date, am pus un mic widget pe website si inca mai modific pluginul ( cel putin incerc ), vreau sa am o pagina speciala cu ultimele cautari facute pe website, intrebarea este, cum introduc aceste link-uri in sitemap? ( o sa public in curand tot ce am facut cu acel plugin )

Daca salvam cautarile care ne vin din google in baza de date si apoi returnam link-urile intr-un widget sau o pagina ce influenta credeti ca are?

2. Moderator retea publicitara utilizatori
    Data înscrierii
    N/A
    Posturi
    N/A
    telefoane mobile - forum
    Utilizator incepator Avatarul lui pushtius1
    Data înscrierii
    26.02.2009
    Locație
    ploiesti
    Varsta
    24
    Posturi
    91
    Real Name
    Claudiu M.

Implicit

offtopic dar totodata si ontopic

eu unul urasc acele pagini cu "ati cautat mere fripte, rezultate pentru mere fripte 0" iti aduce trafic deci esti prieten cu google, enervezi user-ul ceea ce nu e deloc bine ce nu faci site-ul pentru google, sau bine daca vrei trafic fara valoare...

Moderator
    Threadstarter
    Data înscrierii
    22.07.2009
    Locație
    Birmingham, UK
    Posturi
    1.175
    Real Name
    H. Robert C-Tin

Implicit

Da, este adevarat, insa am uitat sa specific ca sunt listate paginiile doar cu rezultate. :D

Utilizator incepator Avatarul lui pushtius1
    Data înscrierii
    26.02.2009
    Locație
    ploiesti
    Varsta
    24
    Posturi
    91
    Real Name
    Claudiu M.

Implicit

un pic mai dragut, dar oare nu o sa intre pe duplicate content? (intreb nu sunt 100% sigur)

Moderator
    Threadstarter
    Data înscrierii
    22.07.2009
    Locație
    Birmingham, UK
    Posturi
    1.175
    Real Name
    H. Robert C-Tin

Implicit

Nu cred, sunt doar link-uri, daca ar fi duplicate content atunci ar fi duplicate content intre index si : arhive, tag-uri, cautari.

Utilizator avansat
    Data înscrierii
    18.07.2009
    Locație
    Constanta
    Posturi
    696
    Real Name
    N. Alexandru

Implicit

Robi nu te sfatuiesc asa ceva. Adica sa nu bagi link-urile in sitemap. Exemplu system-requirements.net/search/STRONGHOLD

Si google te va sanctiona . Iti dau si un exemplu.
    system-requirements.net/search/3.0%20GHz
    system-requirements.net/search/1.8%20GHz

Paginile nu exista, continut nema. Ce crezi ca va zice google ? Te salvez eu - Ban.
    Nu poti avea incerede in utilizatori. Ce cauta si asa mai departe.

Cea mai buna varianta pe care o vad eu, este sa preiei keyword-urile din google.
    Adica eu caut "stronghold system req" si ma trimite pe system-requirements.net/search/STRONGHOLD - tu iti faci o cautare cu "stronghold system req".
    Si iti improvizezi "tag-uri si pagina".

Nu prea e clar ce ai vrut sa spui. Pentru ca prima oara ai scris "plugin care salveaza cautarile facute pe website in baza de date" deci sunt cautari interne.
    Apoi "Daca salvam cautarile care ne vin din google in baza de date" care e ceea ce am scris a 2 oara.

In niciuna dintre cazuri nu iti recomand un sitemap si vorbind de widget, sa nu il afisezi pe index.
    Daca poti pe articol cu cautarile la articolul X - e perfect.
    Adica widget-ul sa aibe cautarile la pagina respectiva! Aici eu unul, nu cred ca ar fi probleme.
    Ultima modificare făcută de ev0l; 28.11.2011 la 09:26.
    Vreau sa plec in voiaj ! Astept !

Moderator
    Threadstarter
    Data înscrierii
    22.07.2009
    Locație
    Birmingham, UK
    Posturi
    1.175
    Real Name
    H. Robert C-Tin

Implicit

Pluginul l-am modificat si are o eroare momentan. Da, sunt doua metode diferite.

Este vorba despre pluginul search-meter . O sa scriu un review in curand.

Voi cum va optimizati websiteurile care ruleaza pe wp?

LE: Alta intrebare legata de SEO, cum sa adun mai multe backlinks din uk & us ?

Utilizator avansat
    Data înscrierii
    29.12.2010
    Locație
    Targu Jiu
    Posturi
    703
    Real Name
    Catalin Juganaru

Implicit

Eu ti-as recomanda asa:

1. Recent Google Searches Widget (http://wordpress.org/extend/plugins/recent-google-searches-widget/)

Ca sa profiti la maxim de acest plugin si sa schimbi search-ul default de la WP ti-as recomanda:

2. Search Everything (http://wordpress.org/extend/plugins/search-everything/)

Pt. sitemap e suficient sa folosesti Google XML Sitemaps.

Moderator
    Threadstarter
    Data înscrierii
    22.07.2009
    Locație
    Birmingham, UK
    Posturi
    1.175
    Real Name
    H. Robert C-Tin

Implicit

2. Search Everything (http://wordpress.org/extend/plugins/search-everything/) - Asta cauta in tot? Inclusiv tags, custom post types, taxonomies ?

LE: Cum se poate rezolva aceasta problema doar din cod? :-?

Utilizator avansat
    Data înscrierii
    29.12.2010
    Locație
    Targu Jiu
    Posturi
    703
    Real Name
    Catalin Juganaru

Implicit

Daca citesti pe pagina o sa vezi ce cautari poate face acest plugin. Binenteles ca mai sunt si altele.

Tu vrei acum sa modifici functia search a WP ca nu prea inteleg? De ce ai face asta daca ai la dispozitie pluginuri care fac acest lucru? Gandeste-te ca daca umblii direct in functii, la un upgrade s-ar putea sa primesti erori.

Pagina 1 din 2 1 2 UltimulUltimul

Permisiuni postare