Pentru cei care inca mai doresc sa isi faca un cont google adsense si sa il activeze in cel mult 2 zile!
(merge si pe conturi banate !!! VERIFICAT de 10 ori )
daca incalc vreun regulament, scuze
Ultima modificare făcută de robi09; 29.11.2011 la 18:26.
Fara suparare, dar pentru ce sa iti dam tie 7 euro cand putem sa facem si noi un cont nou, dar daca ti-au banat un cont si iti mai faci unul sunt mari sanse sa ti-l baneze dinou.. de activat ti-l activeaza dar dupa accea cand este sa iti trimita pinul o sa iti dea disable...
Pentru cei care inca mai doresc sa isi faca un cont google adsense si sa il activeze in cel mult 2 zile!
Lasa-ma sa te inteleg Iulia.
Adica eu daca mai doresc sa imi fac un cont si tot eu sa il activez ?
Hai sa iti mai spun ceva ce am observat acum la google.
Google verifica si numele detinatorului domeniului. Deci ... Singura scapare - Blogspot.
Exact Robert si tin sa mentionez ca e probabil si inainte.
Sa nu evitam si inainte de plata - cand se verifica din nou.
Sa mentionez inca una . Suntem romani si adsense e pus pe banat romani/ site-uri romanesti si asa mai departe.
In plus de asta . Rog un moderator sa il mute la "anunturi pe bani".
Multumesc
Vreau sa plec in voiaj ! Astept !
tu, creezi contul de gmail.
da, blogspot
Google nu baneaza pe nimeni daca esti corect
O sa las totusi subiectul activ, pentru ca se poate discuta ( omeneste sper ) .
La activarea contului adsense eu cred ca totul tine de website, eu m-am inregistrat cu blogul si contul mi-a fost activa in 2 zile.
Propun sa facem o lista, din experienta fiecaruia, cu toti factorii care ne ajuta sa obtinem un cont adsense.
primul il propun eu:
-Website super curat, daca se poate blog personal.
2. Site-uri de genul: indyarocks.com
Bagi 5-10-15 poze cu tine, bagi 2-3 blog posturi, date personale.. putina activitate, si aplici pentru un cont adsense. Eu am facut cateva conturi. In 2 ore mi le activa! Nici pana azi nu au fost probleme (cu niciun cont).
Scriu despre galaxy s3
Da Vali, dar daca ai mai avut un cont pe care ti l-au banat si mai faci un cont pe acelasi nume aceiasi adresa, etc, tot cred ca o sa ti-l baneze..
Eu am incercat de doua-trei ori si nu mi-au activat. Am incercat si cu site, am incercat si cu blog. Daca nici macar nu mi au activat nu vad unde as fi gresit :) Este adevarat de fiecare data am incercat de pe acelasi cont google. Am presupus ca motivul a fost ca siteul nu a avut un rulaj foarte mare.
Alt motiv nu vad ca nu erau siteuri cu continut interzis, era director web si blog cu teme spirituale.
Acum imi aduc aminte ca prima data am incercat pentru un site care promova siteuri PTC, cu linkuri afiliat acum multi ani in urma. Asta ar putea fi un motiv pentru primul refuz. Dar asta a fost acum cinci ani.