"Bună ziua,
După cum am menţionat în e-mailul nostru de bun venit, continuăm să examinăm cererea dvs. pentru AdSense după ce codul AdSense este plasat pe site-urile dvs. Ca urmare a acestei examinări, am respins contul dvs. din cauza următoarelor încălcări.
Probleme:
- Conţinut de site inacceptabil"
Ce naiba mai vrea sa insemne si asta? Este pentru a 2-a oara cand m-au refuzat, detin site-ul themovies2012.info, nu am nimic ilegal, nu am continut copiat, totul e ok.
Unde e problema? Am intrebat si pe forumul de la google si inca nu ma lamurit nimeni, nu o sa aplic din nou pentru un cont adsense pana cand nu rezolv problema asta, zic eu, inexistenta.
Cred ca problema e ca nu prea ai continut. Adica ai embedat niste trailere de pe youtube, dar continut nu prea e. Asta cred EU ca e problema.
Pai in primul rand nu ai un disclaimer prin care sa spui ca acele coperti nu sunt ale tale si ca tu doar le promovezi. Articolele le faci prin article spinner?
Contul meu a fost activat in 2 zile.
Articolele sunt scrise de mine, ce disclaimer ar trebui sa pun? ms..
e vorba de coperta/imagine/poza. ti-ar trebui drepturi de autor la ele. sau faci un disclaimer, cum a zis Robi si spui ca nu-ti apartin.
Scriu despre galaxy s3
scrie pe forumul lor si cineva iti va revedea site-ul si iti va spune de ce il accepta sau nu.
Eu asa am activat contul adsense!
Mai multi Fani Facebook
cea mai posibila problema ar fi probabil lipsa disclaimer-ului. Cu toate ca sincer eu personal am primit un mare refuz cu acelasi motiv incercand sa aprob un cont pentru un ziar online unde toate articolele ( 50+ ca numar ) sunt 100% unice fiind scrise de autori si nicidecum traduse sau copiate.
Tin sa mentionez ca dupa ce am citit si in alte comunitati respectate am inteles ca cei de la adsense sunt intr-o perioada in care nu doar ca nu aproba conturi noi dar chiar baneaza conturi ( am observat cel putin 20 + conturi banate ).
Sper ca ajuta cu ceva informatiile pe care ti le-am oferit.
Pt inceput as sugera sa amani obtinerea contului adsense si sa te concentrezi pe finalizarea site-ului si optimizarea acestuia.