Pe baza webmaster tools imi apare ca am indexate 200000 si ceva de linkuri. La cautarea cu site:mydomain.ro, imi arata acum cateva zile 59000 si azi 48000. Deci clar ca imi scad. Care e motivul?
S-a mai discutat despre asta aici:
http://www.cwr.ro/showthread.php/165...oositeexplorer
Daca am inteles bine linkurile sunt tot acolo doar nu le mai arata pe toate. Nu va influenta pozitia in motoarele de cautare.
ce treaba are google cu yahoo? ca eu unu nu inteleg.
Nu cred ca are legatura directa dar este posibil. De un timp indiferent cu ce am incercat sa verific linkurile am vazut o scadere drastica desi linkurile sunt acolo.
completare:
Poate doar s-a rescris algoritmul de afisare a linkurilor, unele linkuri care au pierdut din valoare dupa ce s-a inchis yahoo siteexplorer si nu mai sunt afisati.
Ultima modificare făcută de indesign; 06.12.2011 la 08:13. Motiv: completare
Tot dispar. Din 200000 de linkuri care apar in webmaster tools ca fiind indexate, mai am doar 1000 de linkuri la cautarea pe google site:mydomain.ro. Este clar ca google a uitat de mine, nici vizite nu mai vin din google. Nu mai vine nici un crawler pe la mine, am incercat pinguri... Degeaba... Am dat resumit la sitemapuri si tot imi apare ca un anumit numar de linkuri (peste cateva mii) sunt indexate. Oare sunt banat? Nu esti anuntat nicaieri daca esti banat? Unde pot sa fac o cerere, ceva la google?
Incearca sa vezi aici iwebtool.com/google_banned
Nu stiu ce sa zic, daca ai fi banat acel lucru nu cred ca ar influenta linkurile catre tine. Asta este doar o parere ca nu sunt sigur.