Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 23

Subiect: despre smart-hosting.ro

Utilizator mediu Avatarul lui samfingcul
    Data înscrierii
    11.06.2008
    Locație
    bucuresti
    Posturi
    197
    Real Name
    sam s.

Implicit despre smart-hosting.ro

salut.
    as vrea sa spun si eu ce am patit cu aceasta companie smart-hosting si in acelasi timp daca-mi puteti sugera ce as putea face in cazul asta.
    am luat un pachet pe un an, crezand ca nu vor fi probleme.
    am incercat sa-mi mut un site joomla deja functional, cu baze de date etc si nu a functionat.
    le-am demonstrat prin teamviewer ca acelasi site pe un alt server functioneaza iar prin aceeasi metoda de mutare, pe server-ul lor nu functioneaza.
    am fost de acord sa incerce sa rezolve problema insa tehnicianul respectiv era destul de incompetent si bineinteles ca nu a reusit.
    le-am cerut returnarea banilor, vazand ca nu pot rezolva problema mea iar acestia au refuzat. hostul este achizitionat de 7 zile, nu cred ca era asa o mare problema sa-mi returneze banii. puteau pastra banii pentru cele 7 zile insa restul banilor ii vreau inpoi pentru ca nu ma pot folosi de hostul lor.
    pe langa asta, am sunat sa ma inteleg cu ei omeneste si mi-a inchis telefonul in nas spunandu-mi ca ei au cele mai bune servere si cele mai rapide. am spus ca nu contest acest lucru, insa in momentul de fata nu ma pot folosi de server-ul lor si imi doresc banii inapoi. mi-a inchis telefonul in nas. asta e, cam asta e smart hosting..
    nu recomand. sunt neseriosi si se bucura la bani luati pe degeaba.

ps. as putea face ceva in cazul asta ?
    multumesc

2. Utilizator mediu
    Data înscrierii
    N/A
    Posturi
    N/A
    telefoane mobile - forum
    Utilizator incepator Avatarul lui E-H-R
    Data înscrierii
    30.11.2010
    Locație
    Varsta
    36
    Posturi
    85
    Real Name
    Gabriel

Implicit

Ai putea sa reinstalezi Joomla (foarte usor daca au Softaculous), upload plugins si import sqldb din backup (sau vechea db daca i-ai facut export din phpmyadmin). Daca tot nu iti poti recupera banii, macar sa incerci sa ai site-ul functional. Cat despre refund, vezi ce politica au.

Utilizator mediu
    Threadstarter
    Data înscrierii
    11.06.2008
    Locație
    bucuresti
    Posturi
    197
    Real Name
    sam s.

Implicit

sa spunem ca as reusi pana la urma sa instalez site-ul, sa-l refac pentru ca era la inceput
    mie mi-e frica de eventualele next problems.
    plus ca sunt nesimtiti.. mi-au inchis telefonul in nas. nu se face asa cu un client, parerea mea.
    chiar as vrea sa iau banii inapoi. sa tina banii pe o luna, dar sa-mi dea restul.

Utilizator incepator Avatarul lui pushtius1
    Data înscrierii
    26.02.2009
    Locație
    ploiesti
    Varsta
    24
    Posturi
    91
    Real Name
    Claudiu M.

Implicit

prin ce ai facut plata? nu merge sa faci un charge back? zici ca tu ai platitautolinker.com autolinking image pentru 10 E nu 100E (asta la banca) si tre sa te rezolve, iar la paypal disputa si aia e... acum e vorba si despre ce ofera ei (pe ce ai dat banii) si ce ai tu nevoie

Utilizator mediu
    Threadstarter
    Data înscrierii
    11.06.2008
    Locație
    bucuresti
    Posturi
    197
    Real Name
    sam s.

Implicit

plata a fost facuta prin card (epayment daca nu ma insel)
    pai e clar ca nu ma pot intelege cu ei si as vrea sa inchid deal-ul cu ei. m-a deranjat si faptul ca mi-a inchis telefonul in nas. pai daca nu ma inteleg cu ei de acum, ce fac daca am alte probleme? n-o sa imi mai raspunda deloc la telelefon..
    urat din partea lor pentru ca merg pe premiza.. te-am prins, te-am ars.
    probabil nu au prea multi clienti si profita de fiecare pe care il prind, nu sunt fair-play.

Utilizator incepator
    Data înscrierii
    28.04.2011
    Locație
    Targu Mures
    Varsta
    26
    Posturi
    11
    Real Name
    Alin Muresan

Implicit Re: despre smart-hosting.ro - neseriosi

Daca plata s-a facut prin card poti face la banca un chargeback, stiu ca la orice produs cumparat pe internet exista o garantie de returnare de 30 de zile.

Data înscrierii
    16.03.2007
    Locație
    Midlum
    Posturi
    3.637
    Real Name
    D. Haz

Implicit AW: despre smart-hosting.ro - neseriosi

Va trebui sa citesti conditiile de utilizare (refund) inainte de a cumpara. Posibil ca tu in acel moment, la nervi, sa fi fost acid cu ei la telefon, intr-un astfel de caz ar fi de inteles ca inchide telefonul. Cum am am scris, posibil, nu stiu situatia si nici nu am fost de fata cand ai telefonat.
    Procesul de refund este uneori mai dificil in Romania, dpdv al contabilitati, birocratie fara rost, declaratie de refund catre client samd. - dar si in acest caz se poate face un aranjament, primesti 1 luna gratuit sau ceva de acest gen. Vorbeste cu ei, sunt sigur ca se poate rezolva, sunt oameni sie ei ;)
    Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe

Utilizator mediu
    Threadstarter
    Data înscrierii
    11.06.2008
    Locație
    bucuresti
    Posturi
    197
    Real Name
    sam s.

salut.
    @alinms - o sa intreb maine la banca si la epayments, cei care au procesat plata
    @dennis - eram foarte constient ca daca vorbesc urat la telefon n-o sa mai primesc niciun refund, tocmai din acest motiv am vorbit foarte frumos si calm pentru a-mi urmari scopul, acela de a-mi returna banii. sincer spun, oamenii sunt chititi pe furaciune. mi-o aruncau incontinuu ca au cele mai rapide servere. ok.. dar vreau totusi banii inapoi :)
    ma rog, revin maine dupa ce discut in cele doua parti.

ps. am uitat sa atasez un printscreen cu oamenii de la smart-hosting..smart-hosting.jpg

Utilizator incepator
    Data înscrierii
    10.01.2012
    Locație
    Satu Mare
    Varsta
    35
    Posturi
    3
    Real Name
    Domut Adrian

Salut!
    Sunt Adrian Domut de la smart-hosting.ro.
    Vreau sa fac cateva precizari.
    1. Oricine care foloseste un script stie ca acela se instaleaza, nu se copiaza.
    Este ridicol ca cineva sa creada ca pe un server nu functioneaza Joomla.
    Acest domn incearca sa copieze si nu sa intaleze o thema de joomla.
    I-am spus si eu si colegii mei ca sa foloseasca theme ok, sunt cu miile pt. joomla. El vrea sa copieze o thema instalata pe un alt server. Este normal sa nu functioneze.

Am incercat sa il ajutam, i-am aratat ca joomla functioneaza cu mai multe theme. Nu cred ca exista un server web de pe lumea asta pe care sa nu functioneze joomla.
    Este cred unul din cele mai raspandite si folosite scriputri. Pe serverele nostre sunt zeci de site-uri facute in joomla.

2. Acum site-ul lui "gioni.ro" este pe un alt server, la alta firma si tot nu ii fuctioneaza, de ce oare?

3. Cu sa restitui o suma inapoi daca clinetul foloseste scripturi neautorizate. La orice comanda se genereaza automat un contract in care este specificat sa foloseasca scripturi autorizate.

4. Este pacat ca un om, care nu stie sa instaleze un script(o thema) sa poata sa faca asa acuzatii.
    Noi am investit peste 250.000 de euro in aceasta afacere. Pot sa dau oricui doreste de pe acest forum un cont de test, pe acelasi server sau pe oricare alt server, pe care sa il foloseasca si sa vada adevarul.

Utilizator incepator Avatarul lui socu
    Data înscrierii
    28.07.2009
    Locație
    Oradea
    Posturi
    74
    Real Name
    S. Socu

Implicit Răspuns la: despre smart-hosting.ro - neseriosi

Nu ma intereseaza deloc disputa voastra dar chiar nu pot sa ma abtin a intreba ce sunt acelea scripturi autorizate? Autorizate de cine? Aveti o categorie in care se incadreaza tema lui (posibil nefunctionala)? Daca nu, care e motivul pentru care nu doriti sa-i restituiti banii (chiar si partial)?
    4. Este pacat ca un om, care nu stie sa instaleze un script(o thema) sa poata sa faca asa acuzatii.
    Este pacat ca o firma care a investit sfert de milion de euro sa caute pe messenger oameni care sa-i promoveze (banuiesc, data fiind nevoia de like-uri).

Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimulUltimul

Subiecte similare

1. Intrebare hosting despre CPANEL
    De tolby în forumul Gazduire web
    Răspunsuri: 5
    Ultimul post: 12.05.2011, 21:54
  2. Intrebare despre hosting
    De robi09 în forumul Gazduire web
    Răspunsuri: 11
    Ultimul post: 05.02.2010, 16:57
  3. Sortarea topicurilor "Smart Talk"
    De dorikut în forumul Sugestii