Buna ziua ! Recent am facut si eu o cerere pentru un cont Adsense ,iar dupa 4 ore am primit raspuns ca mi-a fost aprobat dar pentru o perioada de examinare. Dupa ce am plasat codul pe site am asteptat raspunsul final daca ma accepta sau nu. Astazi am primit un email imi care mi-au spus ca am fost respins (problema : continut insuficient).
As vrea sa mai spus ca am vazut cateva site-uri asemanatoare cu al meu care aveau un singur paragraf cu text si 2 pagini(index,contact) si totusi aveau anunturi Adsense.
Consider ca am destul continut in format txt si chiar nu imi dau seama cum de asta a fost motivut respingerii.
Daca aveti idee ce as mai putea schimba la site incat sa fiu acceptat.
Adresa site: www.yahoo-detector.net
Am pus si o imagine sa vedeti cum am asezat anunturile.
Astept parerile si sugestiile voastre.
solutia e simpla:
1) ori pui mult mai mult continut pe site
ori
2) folosesti codul adsense pe mai multe domenii care au continut de calitate (asa au cei care zici tu i-ai vazut cu 2-3 pagini, au mai multe site-uri si folosesc acelasi cod)
Silviu, cei de la AdSense (chiar daca nu sunt prietenii mei) au dreptate, pe pagina pe care ai plasat anunturile lor, nu exista continut interesant pentru vizitatorii site-ului si ca atare pentru anunturile advertiserilor din reteaia AdWords, adica cei care deservesc reteaua AdSense cu reclamele lor.
Incearca una dintre varinatele recomandate de Remus, te poate ajuta. Comparatia site-ului tau cu a altora nu te duce prea departe, este posibil ca acestia sa detina, asa cum a scris si Remus, si alte site-uri, mai de calitate. Au facut cererea pentru acele site-uri iar ulterior au implementat anunturile si pe site-ul cu care ai facut comparatia.
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
Am inteles. Pe viitor, cand o sa am timp, o sa incerc sa fac site-ul de la zero si sa plasez un continut mai complex, iar apoi voi incerca din nou sa vedem daca imi accepta cererea.Deja am plasat anunturi de la alte site-uri gen Adsense sa vedem daca vor fi profitabile. Oricum ,multumesc pentru raspunsuri .