Buna ziua,
Este site-ul meu eligibil pentru programul google adsense? ... Nu vreau sa am probleme mai tarziu, din cate stiu eu ar trebui sa fie egilibil...
Insa pot aparea problema cu trailerele, continutul este original, doar trailerele poate incalca politica dreptului de autor. Insa nu ar trebui sa fie asa, YouTube contine adsense, si are trailere... daca YouTube e egilibil, atunci de ce nu ar fii si site-ul meu?
Aleksandar, site-ul tau, dpdv al continutului nu este 'interesant' destul pentru programul AdSense. Sunt extrem de multe site-uri de acest gen in internet. Cauta in internet sa vezi daca textul fiecarui film nu este prezent si pe alte site-uri, in acest caz, exista posibilitatea ca cei de la AdSense sa-ti respinga site-ul pentru duplicate content.
O comparatie YouTube vs TheMovies nu poti face, YouTube apartine Google, ca si AdSense dealtfel. Casele de productie (filme cat si muzica) profita direct de platforma YouTube pentru a-si face materialele cunoscute publicului. Sincer sa fiu, nu m-ar mira ca Google sa le perceapa o taxa pentru prezentarea de trailere pe platforma lor ;)
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
Din cate stiu youtube plateste caselor de discuri ?
Tu pui adsense pe site.
Adsense are treaba doar cu site-ul tau.
Nu cu youtube. Pentru ca youtube trebuie sa se sesizeze pentru incalcarile drepturilor de publicita.
Un trailer nu am auzit sa coste vreun ban, ci este doar opublicitate la filmul ce se lanseaza.
Sper sa fiu inteles. Sunt obosit maxim !
Vreau sa plec in voiaj ! Astept !
Am observat ca ai adaugat ad-uri pe site. Ti-a aprobat contul pentru acel site, sau pentru altul?
Scriu despre galaxy s3
Pentru acel site mi-au aprobat contul ... cam greu :))
mersi fain de raspuns.
Scriu despre galaxy s3