Pagina 1 din 2 1 2 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Unelte gratuite menite sa ajute la optimizarea unui site pentru motoare de cautare

Data înscrierii
    16.03.2007
    Locație
    Midlum
    Posturi
    3.637
    Real Name
    D. Haz

Implicit Unelte gratuite menite sa ajute la optimizarea unui site pentru motoare de cautare

Browser-Plugins (pentru Firefox)

Pentru browserul Firefox exista foarte multe pluginuri gratuite care poate ajuta un webmaster sa-si optimizeze site-ul pentru motoare de cautare. Sincer sa fiu, nu cred ca un webmaster care doreste sa-si optimeze site-ul va putea ocoli aceste utilitati. In continuare aveti o lista cu cateva pluginuri SEO (exista nenumarate, am listat doar cele pe care eu le gasesc importante):

Alte unelte SEO foarte folositoare

inca o lista cu unelte SEO foarte folositoare puse gratuit la dispozitia webmasterilor. Unelte pentru analiza cuvintelor cheie, analiza OnPage si OffPage, analiza concurentiala, constructia de structura link (linkbuilding) samd.:

Sunt ferm convins ca internetul ofera mult mai mult decat am listat eu aici, totusi, sa fim sinceri, nu pot lista toate uneletele de optimizare care sunt oferite in WWW. Posibil ca unii dintre voi sa cunoasca alte unelte de optimizare a site-urilor web pentru motoare de cautare (SEO Tools) - in acest caz, va rug sa inscrieti acestea intr-un reply, pe cat posibil cu descrierea adecvata uneltei ideal in limba romana pentru ca utilizatorii sa inteleaga ce face sau ce ofera acea unealta de optimizare si care este avantajul prin folosirea uneltei respective.
    Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe

2. retea publicitara utilizatori
    Data înscrierii
    N/A
    Posturi
    N/A
    telefoane mobile - forum
    Moderator Avatarul lui robi09
    Data înscrierii
    22.07.2009
    Locație
    Birmingham, UK
    Posturi
    1.175
    Real Name
    H. Robert C-Tin

Implicit Răspuns la: Unelte gratuite menite sa ajute la optimizarea unui site pentru motoare d

SEO United Backlinkchecker (catre unealta SEO) - Acesta nu prea merge bine. Pentru backlink checker mai exista http://backlinkwatch.com/index.php. ofera rezultate foarte bune.

Threadstarter
    Data înscrierii
    16.03.2007
    Locație
    Midlum
    Posturi
    3.637
    Real Name
    D. Haz

Implicit AW: Unelte gratuite menite sa ajute la optimizarea unui site pentru motoare de cautar

Este buna si recomandarea ta. Din pacate, la mine arata 139 de backlink-uri, afiseaza insa 1000, foarte multe pe domenii inexistente si pe toate paginile unui domeniu.
    Un punct plus este afisarea textului anchor. Oricum, multumesc frumos, nu este deloc gresit sa incerci mai multe unelte.
    Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe

Moderator Avatarul lui robi09
    Data înscrierii
    22.07.2009
    Locație
    Birmingham, UK
    Posturi
    1.175
    Real Name
    H. Robert C-Tin

Implicit Răspuns la: Unelte gratuite menite sa ajute la optimizarea unui site pentru motoare d

Cu placere. Folosesti mai multe si poti ajunge la un rezultat comun.

Utilizator mediu
    Data înscrierii
    01.12.2008
    Locație
    Arad
    Varsta
    26
    Posturi
    441
    Real Name
    Florea Alin

dar un tools care sa verifice spre exemplu page rankul la toate paginile unui site?

Utilizator incepator
    Data înscrierii
    18.02.2012
    Locație
    Ocna Mures
    Varsta
    38
    Posturi
    10
    Real Name
    Catalin Nistor

Citat Postat în original de florescualin Vezi post
    dar un tools care sa verifice spre exemplu page rankul la toate paginile unui site?
    cel mai simplu ar fi sa folosesti chrome - are aceasta optiune inclusa.

Utilizator incepator
    Data înscrierii
    28.02.2012
    Locație
    A, A
    Varsta
    18
    Posturi
    10
    Real Name
    Flavius D.

Cum a zis si catalin mai bine crome si eu tot crome folosesc merge destul de bine

Utilizator mediu
    Data înscrierii
    01.12.2008
    Locație
    Arad
    Varsta
    26
    Posturi
    441
    Real Name
    Florea Alin

da dar cum pot vedea spre exemplu sa intru pe siteul respectiv si sa imi arate page rank la fiecare link/pagina

Utilizator incepator
    Data înscrierii
    18.02.2012
    Locație
    Ocna Mures
    Varsta
    38
    Posturi
    10
    Real Name
    Catalin Nistor

Citat Postat în original de florescualin Vezi post
    da dar cum pot vedea spre exemplu sa intru pe siteul respectiv si sa imi arate page rank la fiecare link/pagina
    nu trebuie sa faci nimic... doar navighezi si PR se schimba automat pentru fiecare pagina (in chrome)
    sau daca vrei sa te complici... :) exista pluginuri pentru firefox care le instalezi si vezi mai multe chestii utile (ex. SEO toolbar)

Utilizator incepator
    Data înscrierii
    28.02.2012
    Locație
    A, A
    Varsta
    18
    Posturi
    10
    Real Name
    Flavius D.

mai bine google crome si nu te coomplici atat

Pagina 1 din 2 1 2 UltimulUltimul

Subiecte similare

1. Unelte gratuite pentru verificare domenii
    De markos24ro în forumul Subiecte arhivate
    Răspunsuri: 1
    Ultimul post: 08.03.2010, 21:17
  2. [ofer] site in motoare de cautare
    De ev0l în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 1
    Ultimul post: 23.09.2009, 14:11
  3. Răspunsuri: 0