De aici se pot promova siteurile obtinand:
- Aprecieri pe Google +1
- Fani pe Facebook
- Urmaritori pe Twitter
- Vizualizari pe YouTube
- Accesari pe site
Ultima modificare făcută de netul; 20.01.2012 la 23:53.
Tu ai cumparat domeniul acesta pentru site-ul de pe el sau il aveai?
Mai multi Fani Facebook
placut.ro, trafex, s.a.m.d... toti aveti acelasi script, acelasi template. Cat succes credeti ca o sa aveti daca toate site-urile sunt la fel?
Toate like-urile sau plusurile obtinute prin aceste site-uri cu timpur dispar incet incet :)), spun asta din propie experienta.
Cum adica iti promovezi site-ul cu astefel de site-uri? mai degraba ramai fara cont facebook/google.
Doamne feresti sa am urmaritori pe twitter :).
SEOradar.ro, in timpul liber ma joc jocuri online
E vorba de un lucru util adus unora.Cat succes ai cu site-urile de trafic surf?
Si totusi au la useri activi de nu ai tu pe site....vezi?
Asa pune problema!
Mai multi Fani Facebook
Are dreptate@PhoeniXman . Si mie mi-au disparut 120 de +1 din cate aveam si nu stiu cat timp o sa le mai am pe cele de acum. Cat despre like-uri in facebook sunt putine rau aduse de astfel de site-uri tocmai datorita faptului ca administratorii nu investesc in promovarea lor.
@Vipe site-uri de trafic de la noi sunt de obicei scripturi cumparate foarte slabe si usor de fraudat,cat despre useri activi ma indoiesc ca au multi,majoritatea sunt doar membri. Cel mai mare site de schimb de trafic manual din afara (easyhits4you.com) are ca membri peste 521,325 de useri,insa activi sa faca surf nu sunt niciodata mai multi de 2000 care nu fac fata sa ofere traficul cerut. Site-urile romanesti ca ofera surf automat sunt varza din punct de vedere al calitatii. Traficul manual poti sa zici ca este ceva calitativ ,ca atunci un om sta 20 de secunde sa iti vada site-ul.
In Romania inca nu exista deocamdata un site care sa ofere calitate din punct de vedere al schimbului de trafic.
Zici de cele de like-uri facebook ca nu sunt promovate?
Eu l-am promovat cat s-a putut de mult, are campanie Adwords Google..Problema este ca inca sunt multi care nu stiu care este diferenta dintre o pagina FB si un cont FB plus ca sunt multi ca voi care descurajeaza.
Ce sa ii mia fac?
Am zis sa mai astept sa mai invete lumea ce este acela Facebook si apoi sa il promovez din nou.
Stii care este efectul real?
Eu am facut o pagina Facebook pentru o firma.Nu pot pune pluginul fb pe site-ul lor cu 0 fani asa ca prin site-ul meu aduc rapid niste fani.Astfel pagina devine in ochii celor ce nu stiu de unde are fani mai plauzibila.
Nu faci fani ca sa ai trafic pe site.
Da, poti avea si trafic pe site dar stii cum?
Pui pe site un autolike, pe Facebook un rss ca sa se ia automat posturile tale si astfel treaba merge automat.
Sunt multe detalii care pot face Facebook-ul util!
Mai multi Fani Facebook
Nu descurajez pe nimeni si chiar am cont pe multe site-uri cu acest script(inclusiv trafex) si recomand la mai multi sa isi faca cont,insa nu pot sa nu remarc ca multe din ele nu au useri activi prin care sa poti castiga credite sau sa iti dea like-uri. Un singur site care este strain a putut sa imi furnizeze peste 300 de +1,pe cand la cele romanesti am si acum credite neconsumate si a trecut aproape 2 luni de cand am contul
Va multumesc pentru parerile exprimate! Se vede ca CWR este o comunitate activa.
Eu cred ca orice site poate incepe prin a aduna like-uri sau google-plus-uri prin acesta modalitate.
Utilizatorii sunt din ce in ce mai multi.
Va rog sa imi spuneti daca doriti sa adaugam ceva nou pe acest site.