Salut, am facut redirect 301 de pe un site mai vechi catre un site recent aparut. Site-ul mai vechi are PR 3 si o groaza de backlink-uri, insa dupa acel redirect nu am vazut niciun rezultat, am ramas pe aceleasi pozitii in google. Am facut redirect 301 doar de pe homepage, nu de pe toate paginile site-ului, am citit undeva cum ca nu ar fi bine.
De ce nu exista nicio imbunatatire? Redirectul l-am facut acum 2 zile.
acelasi lucru l-am facut si eu la un site, aveam un subdomeniu cu 40.000 back linkuri pe el si am cumparat domeniu si de pe ala vechi am facut redirect permanent pe noul domeniu... dupa 3 luni nu era nici o schimbare, a trebuit sa muncesc iar de la 0 sa fac iar backlinkuri pentru noul domeniu.
google tine cont de redirect si indexeaza noul site ca si cand ar fi cel vechi dar backlinkurile nu se transmit, trebuie facute din nou in timp pentru noul domeniu
Eu tot de pe un subdomeniu am facut, in schimb am facut la toate paginile, si, o parte din back-linkuri au fost transmise catre noul domeniu. Atata timp cat e adaugat noul site in webmaster tools nu vad problema. Deci link-urile se transmit!
Daca site-ul cel vechi nu il mai folosesti iti sugerez sa faci redirect din webmaster tools pentru ca doar asa ii va prelua locul celui vechi,binenteles ca va fi cateva pozitii mai jos,insa nu pagini intregi.
Site-ul cel nou e diferit fata de cel vechi, si are destule backlink-uri fiind pe locul 4 la cuvantul "movies 2012" pe google.com, sta mai in google decat bine ca site-ul cel vechi...
Ultima modificare făcută de alexsmenaru; 23.01.2012 la 12:48.
Redirect 301 se face doar la schimbarea domeniului si se face pentru toate paginile (sa existe corespondenta). Astfel Google va sti ca s-a schimbat domeniul si va putea sa tina cont de backlink-urile catre vechiul domeniu. Oricum acest proces dureaza mai mult decat cateva zile.
Tu ai cu totul si cu totul alt caz. Practic ai un site nou care deja indexat de Google (inainte de redirectul 301). Cel mai bine era sa il lasi online si sa pui link-uri catre noul site. Poti ramane si cu acest redirect 301 dar nu te ajuta deloc.
Nu exista nicio solutie? Am citit undeva ca 90-95 % din link-uri se transmit prin redirect 301...