Am vazut ca sunt multe firme care ofera backlinkuri contra unui anumit pret. Se merita sa faci investitia? Cine stie o firma serioasa si care face treaba buna (adica sa se vada rezultatele).
Dai un search pe acest forum si o sa gasesti niste discutii interesante legate de acest subiect. Sunt firme care ofera servicii de calitate. Sfaturile mele:
1. Daca nu ai timp apeleaza la o firma/persoana serioasa care ofera servicii SEO (link building). Ei stiu ce si cum sa faca. Nu uita ca te costa. Depinde si site-ul in ce limba e, carei tari/regiuni se adreseaza etc.
2. Daca ai timp cumparati singur backlink-urile (o sa vezi si aici anunturi gen "Cumpar linkuri"). Poti apela si la piata de linkuri. Gasesti link-uri de calitate la pret bun si iesi mai ieftin daca cumperi mai multe de la acelasi propietar si pe perioada mai lunga de timp.
In rest iti recomand sa citesti cat mai multe legate de acest capitol.
O investitie in reclama propriului site, este tot timpul una benefica. Crearea de backlinkuri nu este altceva decat reclama.
Ideea de a-ti plasa adresa site-ului tau pe alte site-uri si asa sa-l duci 'mai sus' nu este una noua, incearca insa ca acele linkuri sa fie plasate in articole pe site-uri complementare temei site-ului tau sau chiar site-uri din aceiasi categorie.
Linkuri plasate doar de dragul de a avea un link in plus, nu este una benefica - backlinking trebuie facut 'cu cap' pentru ca altfel poate aduce unele mici pierderi, atat financiare cat si de imagine (Pagerank, vizite, samd.)
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
Cel mai bine este sa nu. Acele milioane e backlinkuri se fac prin programe si te ia google la ochi.
Te sfatuiesc sa iti faci singur backlinkuri prin inscrieri in directoare web, comentarii pe bloguri PE SUBIECTUL articolului pentru a fi relevante. cumperi sau faci schimb de linkuri. Iti recomand maxim 100 de backlinkuri hai 200.... daca ai prea multe te baga goguta la spameri sau asa ceva... sandbox. Adica ... cei facut cu mana ta este facut cu mana ta. Sper sati fie de ajutor.
Cred ca initiatorul topicului nu se referea la "milioane de linkuri" ci la o promovare a websiteului sau prin cumpararea de link-uri.
Acu depinde: daca linkurile sunt cumparate pe o perioada limitata dupa disparitia lor siteul ar putea scade din cautari, daca sunt realizare in comentarii pe bloguri ar trebui luat in calcul si cantitatea de OBL (Outbound Link) care sunt acea pagina pe care se introduce comentariul cu link-ul tau. Teoretic aceasta metoda ar fi cea mai indicata intrucat link-uri raman acolo pe o perioada mare de timp.
Recomand o diversificare cat mai mare a platformelor de pe care se obtine backlink, cat o varietate cat mai mare a cuvintelor cheie.
In sandbox nu intri nici cu 1000 de link-uri ( spun din experienta atat pe .ro cat si pe .com ), chiar daca faci astazi 1000 de commenturi, acestea nu sint vazute instant de google ci in timp. Recomand de asemenea si mentinerea unei constante in ceea ce priveste numarul de linkuri obtinute zilnic sa zicem.
Am cumparat un pachet de 1000 de backlinkuri, sper sa fie ok si google sa vada acele linkuri pe rand, in timp. Eu oricum in fiecare zi adaug siteul cam in 10-20 de directoare. Sper sa nu fie prea agresiv. Momentan se vad rezultatele, in aproximativ in 3 luni de zile am ajuns pe locul al 5-lea pe cuvantul cheie pe care m-am bazat. Ma gandeam ca aceste backlinkuri ma ajuta sa urc mai sus.
Este important de precizat ca aceste bloguri trebuie sa fie doffolow, daca iti pun atribut noffolow in link nu prea te ajuta cu nimic.
Eu personal evit sa cumpar linkuri in directoare, este posibil ca acele directoare dupa un an sa-ti stearga linkurile ca sa mai platesti odata. In plus nici nu sti daca acele directoare sunt sau nu de calitate. Mai bine inscrii tu in directoare de calitate.
Mai poti face si urmatorul lucru, iti faci cateva bloguri in profilul siteului si ii promovezi la fal ca siteul mama dupa care trimiti linkuri contextuale spre siteul tau, vei avea linkuri de foarte buna calitate.
Daca primesti 1000 de backlinks intr-un timp scurt vei fi penalizat de google, aduti aminte ca google nu accepta nici cumpararea de link-uri si vrea totul normal, deci 1000 backlinks in cateva zile este un lucru foarte rau.
In locul tau tau investeam banii in cateva advertoriale pe nisa apropriata sau asemanatoare a fiecarui cuvant cheie. - Doar o propunere.
Nu o sa se vada rezultate.