Buna!
As avea nevoie de putin ajutor aici!
Am un website, destul de mare, as vrea sa stiu ce metote de monetizare imi recomandati sa folosesc (CPM, sunt cele mai bune, deoarece lumea nu prea da clik pe reclame, dar in schimb vizitatori si afisari sunt).
Tin sa va spun ca lunar genereaza peste 3mil de afisari. (nici o firma depublicitate nu cred ca v-a plati la asemenea numar de afisari.!
M-am gandit sa fac cu mai multe firme depublicitate CPM, gen 2-3firme si sa afisez reclamele in ordine aleatorie, astfel nu se vor genera toate afisarile la aceeasi firma.
Si castigurile vor fi mai mici la o firma de publicitate.
Caci daca plateste 1$/mia de afisari inseamna ca la 3mil ar trebui sa plateasca 3k$ ... cam mult pentru o singura firma.
Si tin sa spun ca sunt care platesc intre 1-7$/mia de afisari.
Voi ce parere aveti?
Chiar am nevoie de mare ajutor.
Poti incerca advertoriale/ linkuri/ bannere
sau cum ai spus tu si treaba cu firmele.... asa ca firma ce plateste pentru afisari ar fi google adsense.
Nu vad care ar fi problema daca tu ai castiga 3000$ din afisari, in conditii nu am vazut la vreo firma sa aiba o limita de plata.... adica poti face si 10000000 ei sigur fac mai mult.... incearca si vezi ce se intampla :)
La traficul acesta e imposibil sa nu fi incercat pana acum toate retelele de cpm, nu?
Mai multi Fani Facebook
cred ca va dati seama ca am incercat deja cateva zeci de retele cpm.
In momentul de fata siteul produce bani dintr-o retea care ma plateste/conversie.
Undeva la 1.500$/luna (estimativ, pana azi din 1ian sunt facuti 1100$).
Adsense nu ma lasa (tos).
De curiozitate, ce site ai?
Mai multi Fani Facebook
Daca este in limba engleza iti recomand www.buysellads.com .
Este in engleza.
Problema este ca pe buysellads, daca de exemplu eu pus CPM spre vanzare la stiu eu 2-3$/mia de afisari, este posibil ca nu toate cele 3mil de afisari dintr-o luna sa fie vandute, poate nu gasesc destui advertiseri care sa plateasca pentru acele afisari.
Din cate am vazut poti selecta tu diferite pachete ( ca cumparator, dar presupun ca si vanzatorul alege aceste pachete ), incearca sa faci cateva pachete bune. Toate intr-o luna nu stiu daca poti sa le vinzi, cel putin nu singur. Depinde si de nisa ta, gandestete cine ar putea cumpara reclama pe website-ul tau si pune mana pe telefon si sunai.
Sau formeaza diferite campanii, esti pe .com....ceea ce este un lucru imens la acel volum de vizitatori.
Daca poti posta mai multe detalii despre website iti pot da mai multe ponturi.
si eu tot bsa i-am recomandat. nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji ca nu vei avea advertiseri, MAI ALES la site-ul tau..
Multi clienti vor cumpara 100.000 de afisari, altii 1 milion, si tot asa. cel putin la inceput, sa vada cum merge treaba. cand nu ai clienti iti va afisa banner-ul "advertise".
Eu sunt mai mult ca sigur ca in prima saptamana vei gasi 1-2 advertiseri. Daca nu, cauta-i tu!
Scriu despre galaxy s3