Salutare.
Am Windows 7 Enterprise cu licenta expirata si folosesc antivirus+firewall AVG, iar ca browser Google Chrome.
De la multe site-uri primesc aceasta eroare; multe fiind furnizate de google, facebook. Aveti idee de ce nu pot intra? Stiu ca primeam doua butoane.. Unu daca vreau sa merg pe riscu meu, altu sa dau inapoi. Acum.. decat sa dau inapoi ?!
S-a mai intamplat cuiva? Multumesc.eroare.jpg
Catalin, cum sa-ti expire licenta la Windows, asta-mi este mie necunoscut. Licenta, odata cumparata, este valabila pe toata durata cat folosesti acel sistem de operare.
Google te someaza cum ca certificatul acelui site este expirat, nu are treaba cu licenta ta de la Windows.
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
Incearca cu un alt browser si este posibil sa nu iti mai dea accea eroare
@Dennis, windows-ul imi da baloane cu eroare ca licenta a expirat.. Nu ma afecteaza prea mult, doar background negru. In fine ..
Se pare ca si in IE (9-10) tot asa imi da eroare. Cu toate ca am posibilitatea sa merg mai departe cu toate ca nu imi incarca imaginile din ce observ.
Aveti idee de ce? Sa nu mai vorbim de faptu ca, inca odata, am folosit Google Chrome iar site-ul pe care am incercat sa il accesez apartine Google, Gmail.
IE.jpg
Multumesc.
Si eu am primit aceeasi eroare de securitate cand am incercat sa accesez github cu Google Chrome. De pe Mozilla Firefox a functionat... => nu esti singurul cu erori de genul.
Am gasit ceva ce te-ar putea ajuta:
Certificate error - vine direct de la Google in legatura cu certificatul Googlemail
Internet explorer has blocked this website from displaying content with security certificate errors
In privinta sistemului de operare am sa ma documentez, este bizar sa-ti expire licenta.
LE: m-am documentat putin despre Enterprise, asa cum am citi eu, aceste versiuni sunt gandite pentru PC-urile firmelor, este in prima instanta mai ieftin dar trebuie re-inoita licenta dupa o anumita perioada prestabilita.
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
Salut, am avut si eu aceasta problema.
Aceasta problema apare din caza ca data/ceasul nu este setat corect .
Seteaza ceasul/data corect.
@ionutzz23, asta este solutia. Multumesc!
Am probleme cu ceasul, in sensul ca ba este cu doua ore in plus fata de ora normala, ba cu doua ore in minus. Asa ca renuntasem in a-l mai seta.