Te-ai gandit vreodata ca este posibil sa faci bani doar stand in fata calculatorului fara a investi nici un ban? Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci cont pe SITE-ul ASTA si sa dai zilnic click pe cateva reclame (dureaza 5 minute).Am intalnit oameni care scot peste 500$ profit pe luna. Acum poti castiga bani in plus pe langa click-urile date cu noul concurs AdPrize unde sunt puse la bataie premii de 1500$ zilnic. Este simplu, va creati contul iar apoi puteti incepe. www.neobux.com
Pentru mai multe detalii imi puteti da PM
Eu am un prieten care scoate 2000 de euro lunar din asta. Nici nu mai da click-uri ca dau altii si el scoate bani. De fapt e o gluma. Si afirmatia mea si postul tau.
Iti dau un sfat si sunt sigur ca peste 2-3 ani o sa imi multumesti. Decat sa pierzi timpul cu astfel de prostii mai bine invata ceva (doar daca inveti sa faci logo-uri poti castiga mult mai multi bani decat cu bux-urile).
Si scoate link-urile de refferer ca pe cwr incalci regulamentul.
Am editat postul, pe viitor o sa primesti avertizare/ban pentru incalcalrea regulamentului.
ON: Nu stiu ce sa zic, nu am incercat dar eu personal nu am incredere. Cel putin nu cu noile reguli google.