Pe 22 decembrie anul trecut am inregistrat domeniul. Am muncit ceva timp la site, am inceput promovarea.
Dupa 40 si ceva de zile, a ajuns acolo unde ne dorim cu totii - locul 1.
Pentru ca "nu vreau" sa pun link, puteti cauta pe google.ro "filme online".
Nu stiu daca ar trebui sa ma imbat de acum, se poate sa scada. Chestia e ca am mai adus alte site-uri (din alte nise) pe locurile 1-2 cam in acelasi timp. Site-uri care si acum isi mentin pozitia, dupa luni bune.
Ce vreau eu sa intreb. Se poate asa ceva? Ce ar trebui sa fac in continuare?
Scriu despre galaxy s3
Da, pai vezi ca ai luat cam multe link-uri odata pentru ca am vazut anunturile tale.
Sa nu te arunce pe undeva prin ultimele pagini.
Si eu ieri cand am verificat eram cu trafex.info pe prima pagina la "facebook fans" si "fani facebook" dar asta dupa cateva luni de facut aproape nimic(crestere naturala)!
Inca ceva, daca ti-ai dat un +1, verifica si fara sa fii logat.Mie mi-l arata pe locul 4.
Autolike-ul ala sta cam mult:))
Nu este imposibil.....este prea repede!
Acum esti primul la ACTA:))
Glumeam!
Mai multi Fani Facebook
Da, acum e pe 4. de aseara pana azi-dimineata a fost pe 1. Banuiesc ca asta e locul meritat. Voi continua cu promovarea lui.
Si da, voi fi primul pe care il va salta politia :))
Scriu despre galaxy s3
Daca nu ma insel exista in scriptul google un algoritm numit fresh content, ceea ce inseamna ca siteurile noi sunt puse o perioada in fata daca sunt de calitate. Rolul acestui algoritm a fos pus in aplicare ca sa dea o sansa si siturilor noi. In timp insa o sa dispari daca nu lucrezi la el in continuare. Asa am patit si eu cu doua siteuri, dupa o luna am fost cu 4-5 cuvinte cheie in prima pagina dupa care m-a aruncat in spate. Dupa doua luni am inceput sa urc din nou incet incet. :)
Da, exista algoritmul in google, doar ca trebuie sa ai continut de calitate, sa actualizezi continutul o data la cateva zile ( recomandat este zilnic, gen blog sau forum ) si sa te folosesti de evenimente sau orice alte stiri 'hot' ca sa ai cautari si afisari cat mai multe cu site-ul tau.
Algoritmul poate influenta un site nou cu pana la 35%.
Deci din punctul meu de vedere este ok, sa dai aceasta sansa, doar sa nu o pierzi. Sa te bazezi ca esti pe primul loc si gata cu promovarea si seo-ul.