Salut, ma intrebam daca imi puteti sugera cateva idei pentru site-ul meu, detin domeniul asta igamer.ro, dar nu reusesc sa ma decid exact cum sa il dezvolt.
Nu sunt decis, vreau cms sau blog, vreau joomla sau wordpress, cum sa structurez siteul si tot asa, pe scurt m-am impotmolit si am nevoie de ajutor.
Momentan sunt gazduit la arvixe, am multe optiuni nelimitate, inclusiv spatiul pe disk si traficul.
Am o instalare joomla default, atat.
As aprecia foarte mult sugestiile voastre.
Din punctul meu de vedere, WordPress-ul este mult mai ok decat Joomla. Sincer nu mi-a placut niciodata cum arata Joomla sau ce functionalitati are.
Poti sa personalizezi WP cum vrei tu, nu trebuie sa arate ca un blog.
Incearca cu un site specializat pe analiza jocurilor de pe piata, un reviewsite strict la games cu eventuala posibilitate de comparatie a preturilor din diferite magazine virtuale. Bine inteles, monetizarea va trebui sa functioneze in baza unui link afiliat catre respectivele magazine.
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
Multumesc mult Dennis, esti omul cu toate raspunsurile, imediat o sa pun in aplicare ceva, la sugestia colegului nostru Alin o sa incerc sa dezvolt pe wordpress.
Alte informatii sunt binevenite, multumesc inca o data.
LE: Sunt oarecum sceptic privind raspunsul cu anumite colaborari, cat de des retaileri din Romania fac intelegeri cu persoane fizice.
Presupun ca site-ul trebuie sa fie A+ , calitate excelenta.
Ultima modificare făcută de Cross; 04.02.2012 la 19:15.
O mica completare, poti sa faci o baza de date cu jocuri si cu system requirements pentru fiecare, sau cate un review ...