A fost facut update-ul de PR! Foarte zgarcit Google! Website de 10 zile, cu PR2! Foarte curios ce vad, au luat PR, numai site-urile fara. La mine toate site-urile care au avut PR, au ramas la fel.
si eu :) site de 3 saptamani PR 3, site de 1 an PR2. Am o intrebare daca ma poti ajuta. La site-ul asta nou, daca caut pe google titlul articolului nu imi gaseste pagina respectiva, imi gaseste prima pagina(numedomeniu.ro). Din ce cauza sa fie? ca e de putin timp?
Site de o luna a luat pr 2 si restul nici o schimbare....
SEOradar.ro, in timpul liber ma joc jocuri online
Site de ~ 3 luni -> PR 2.
Altul de ~ 9 luni a avut PR 1 si tot la 1 a ramas.
Altul de ~ 1 an, PR1 > PR 0 > PR 0 prezent
Cred ca astazi sau in urmatoarele zile, va fi update si la site-urile care au avut PR, pana astazi, asa cred.
deci azi a avut loc doar la site-urile fara PR?
Da ce D-zeu, am zis? Cu ce am gresit si de ce te legi de SEO? Ce prostii am spus? Am testat peste 30 de site-uri care aveau PR si au ramas asa, cele noi, au luat toate! La ce concluzie sa ajung? Faptul ca este "zgarcit", a fost un fel de gluma!
Utilizeaza ghilimelele data viitoare si documenteaza-te. Te superi degeaba. Folositi metode black hat seo (sau la limita) de promovare a site-urilor si apoi va mirati de ce nu va creste PR-ul sau de ce va sanctioneaza Google. Asta e ideea. S-a sinchisit vreunul sa citeasca (si sa inteleaga) noile modificari alte algoritumului? Adica cele legate de template. Ducem discutia prea departe si nu are rost. Scuze daca te-am jignit cu ceva.