Salut baieti.
Zilele astea am lucrat la siteul filmeonline.ro
Ce parere aveti? Ce ar mai trebui modificat?
Mersi.
Mai scriu pe blog cateodata... www.pancu.ro
Bun site-ul ,dar mai ai de lucrat putin la design .
Mi se pare aiurea fontul pentru logo si cred ca ar fi mai bine ca la meniul dropdown cu selecteaza categoria scrisul sa fie cu alb nu cu albastru.
Ultima modificare făcută de Dennis; 26.02.2012 la 09:03.
Designul nu este rau, insa nici prea bun. Nu arata foarte prost, insa nu atrage cu nimic.
Este simplu si cam atat.
Referitor la domeniu nu sunt prea mult de spus.
Daca voi nu intelegeti ce este marketingul si ca exista mai multe moduri de adoptare a unei strategii este problema voastra, nu a lui. Daca la intrarea unui magazin scrie "produse ieftine ori cele mai ieftine produse" nu inseamna neaparat ca acel magazin are si cele mai mici preturi.
1. As pune slide-ul acela sub header. Nu-mi dau seama ce e cu locul acela GOL sub slide.
2. Daca in footer ai pus filme noi, filme populare. As mai pune si filme dupa ani: 2007, 2008, 2009, etc.
3. Pe pagina filmului, mai multe informatii, poze actori sau din film.
4. Lipseste trailer-ul.
5. As face pagini cu actori, regizori, etc.
6. Daca tot e un site ca cinemagia.ro, ofera si tu mai multe informatii. Filme in curand, box office...etc
7. As schimba modul in care sunt afisate categoriile, cat si culoarea header-ului. Nu inteleg de ce acel albastru.
Locul 1 in google. Congrats, dude! Am termant-o cu filmele, ca-ti dadeam fum :))
Scriu despre galaxy s3
Dragut site-ul, tu faci acele descrieri?
mai lucreaza putin la design
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe