Astazi..in incercarea de a-mi optimiza unul dintre siteuri am dat peste un site foarte interesant si foarte util si anume de un TagCloud Generator! Siteul i-ti face automat un TagCloud cu toate linkurile gasite pe o pagina a siteului tau si iti da posibilitatea de a alege tu culorile si formatul acestuia! Siteul il puteti gasi http://www.tagcloud-generator.com/ si merita in totalitate salvat la Favorit. Spor la SEO si alte cele….bafta!
Ultima modificare făcută de Dennis; 07.05.2009 la 13:56.
thanks.
l-am folosit pt site-ul meu.
Currently, senior developer @ kpos.ro
insa am o nedumerire.CE prioritate e mai mare 1 sau 10?
foarte tare treaba asta...si dupa se genereaza automat ? sau trebuie sa revii pentru update ?
» Rosca Bogdan Blog Un blog simplu
Presupun ca nu se genereaza automat. Oricum e foarte tare ideea creatorilor si mi-as dori un asemenea script
foarte folositor.. merci! :)
Foarte folositor....ms chiar aveam nevoie :D
ma bucur ca va este de folos!
Este de-a dreptul folositor.Mersi mult...
Bai fratilor sper sa nu va suparati,dar numai postati mesaje cretinoide de genul multumesc chiar imi trebuia.Daca vrei sa ii multumesti apesi butonul multumesc si gata si nu e vb doar de postul asta.Cand postati un raspuns spuneti niste argumente in el sau intrebari ca sa fie folositoare si celor care il citesc nu sa isi consume respectivul cititor cativa neuroni aiurea sa citeasca acelasi sablon de mesaje.