Un alt tip de tool pentru optimizarile SEO este acest http://www.instantposition.com/seotest.php . De aceasta data vin cu un tool online care nu necesita instalarea si va ofera o privire destul de complexa asupra codurilor , este foarte usor sa obtineti maximum de puncte in urma testului asa ca nu va lasati pana nu reusiti ! Merita
Ultima modificare făcută de Dennis; 23.05.2009 la 12:48. Motiv: radiere link extern
FOARTE TARE pagina ,
Page Tested: www.jocuridestrategie.com
Keyword Tested: jocuri de strategie
Results: EXCELLENT
You scored a total of 39 points out of a possible 40 for this keyword! See Details below.
Aici am pierdut un punct :
We detected your keyword 2 times. Too many keyword matches. Consider adjusting this tag so the keyword appears once.
Rezolv acum :))
Mersi Cristi T
Joaca jocuri 3d pe vvww.sjocuri3d.com
M`a ajutat si pe mine tool-ul asta.E rezonabil.
Foarte tare "scula" aceasta, ajuta foarte mult. Merci mult Cristi!
Inca un pont , faceti cont si folositi acel trial free , bafta cine atinge 100 puncte sa spuna eu n-am reusit :)
Joaca jocuri 3d pe vvww.sjocuri3d.com
tare interesant, chiar ajuta sa iti dai seama unde ai gresit, merci pentru ca ai postat link-ul ;)
Salut.
L-am incercat si eu. Dar cine poate sa explice urmatorul lucru: De doua luni pentru site-ul meu imi arata aproape de 100% optimized, dar cu toate astea ma gasesc in pagina a opta a rezultatelor. In schimb am probat cu tool-ul asta site-urile si paginile lor care apar in prima pagina si sunt... stupoare... poor (15-25%). Toate pentru acelasi cuvant. Ce sa cred despre acest tool?
parerea mea de neavizat e ca nu tine totul doar de optimizare. Mai intervine si vechimea site-ului si poate cine stie inca, cati alti factori.
Pai, exact. Eu vorbeam de tool-ul laudat. De ce nu sunt cuprinsi in el si acesti alti factori? La urma urmei tot de SEO tine.