Salut!! am un site pe care folosesc CMS-uk:PHP_Fusion v7
as vrea sa stiu daca ma paote ajuta cien sa modific titlul paginilor de articole ( la care folosesc infuzie extended_articles) .PHP-Fusion la infuzii pune decat titlul general al site-ului.
Un exemplu pt ceea ce vreau eu:Titlul general al site-ului: Romania te iubesc
Am un articol cu titlul Micul Paris
In acest momentan Titlul meu la acest articol este tot Romania te iubesc!
as vrea ca titlul paginii al acest articol sa devina: Micul Paris - Romania te iubesc!
ma poate ajuta cineva daca sunt unele probleme la intelegerea celor spuse de mine anuntati-ma pentru lamuriri
Trebuie modificat din infuzie ca al titlu sa adaugi si numele articolului,numai asa poti face.As putea eu sa te ajut dami pm cu id-ul. sa vorbim
Dar cate greseli gramaticale si eu ziceam ca eu nu le am cu gramatica.
Asa sa revenim la subiect, te pot ajuta eu sa schimbi titlul, totul se face din setari ... daca nu te poate ajuta Maryo trimite PM.
Ionut nu merge din setari.Cel putin eu asa stiu si am lucrat cu php-fusion,daca ma insel te rog sa imi spui.
Respect.
Laur te ajut in continuare astept sa imi dai pm sa imi dai mai multe detalii.
Respect.
Maryo poate sunt si alti useri care doresc sa rezolve aceasta problema, nu ar fi mai frumos sa spui oata si sa citeasca toti aceia ce au nevoie? Sau sa se deschide 10 topicuri la fle..
Nu stie nici Maryo..deci altcineva ma poate ajuta?
nu am reusit.Deoarece era folosit header-ul din templates si nu puteam sa modific.Daca altcineva poate sa il ajute este rugat sa o faca.
[FONT="Comic Sans MS"]Respect[/FONT]