Stie cineva cate domenii are google in taota lumea ? :D ma-r interesa din curiozitate
Si la ce te referi cand zici domenii ?
Unul pe tara: google.com, google.ro, google.fr, etc..
Daca te referi la servere, cred ca au o ferma in fiecare capitala sau tara, chiar mai multe.
Daca te referi la site-uri, atunic google detine: google.com, youtube, wikipedia, etc..
Currently, senior developer @ kpos.ro
ma refeream la domenii ..... (cred ca ma-m exprimat destul de clar) :D
Postati toate care le stiti...:D
Pei cred ca detine 152 domenii..
ok... si care sunt acelea :D ....macar jumatate sa postati daca stiti :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Country_code_top-level_domain aici ai toate tld existente daca tot vrei sa faci o munca iale la rand google.ac .ad .ae si dupa ne spui cate sunt :)
Ultima modificare făcută de host28net; 08.06.2009 la 18:48. Motiv: adaugare text
Pai sunt foarte multe oricum....si nu cred ca ar cam sta acuma cineva sa numere la domenile de la google.....D
Care stie cate servere are google?Are si in Romania?Ca mie imi merge cam naspa Google Talk fac greu upload la un atasament pt mail :|
Cu stima Maddalinio
Da Google are servere si in Romania, in Bucuresti, o cladire numai ai lor
De ce folosesti Google Talk ?
Foloseste ca tot omul Skype
Currently, senior developer @ kpos.ro
nu stiam lucrul acesta despre google. .... :-? cand merg la bucuresti trec si pe acolo :D
Toate domeniile detinute de google in 2008 - www.zookyfriends.com/domenii/domenii1.txt
Domeniile google(motor de cautare) din 2009 - www.zookyfriends.com/domenii/domenii2.txt