nu cred ca toate sunt cumparate de google.... poate a mai cumparat si altcineva domenii cu numele ala .... voi ce ziceti?
@ pixel3cs:Pe unde e caldirea aia numai a lor.....ca din cate cred.....nevoie mare.....e imposibil sa aibe o caldire....ca daca ar vrea....ar folosi niste servere si pt Talk.
Iar in legatura cu Talk nu prea folosesc mai mult ma folosesc de gmail.com (adresa de mail) iar in legatura cu skype nu mi se pare cea mai buna solutie de comunicare tot mai multi utilizatori sunt pe yahoo.....asa ca daca mas muta pe skype nu prea as avea cu cine sa vorbesc.....
Cu stima Maddalinio
nu cred ca toate sunt cumparate de google.... poate a mai cumparat si altcineva domenii cu numele ala .... voi ce ziceti?
eu zic ca-i o mare vrajeala pentru ca multe nu merg... daca le-ar fi avut in 2008 trebuiau sa le aiba si acum, nu? sau macar sa le si promoveze... sau macar sa puna pe ele adsense pentru domenii daca nu faceau altceva cu ele...
Maddalinio, adevarul este ca iti trebuiesc exagerat de multe cunostiinta sa poti cauta o firma pe net.
GOOGLE BUCHAREST SRL
Firma are sediul social in sectorul 1, Bulevardul Aviatorilor, numarul 43, etajul 4, camera 7.
p.s: Am actualizat lista cu domeniile google(motor de cautare) la www.zookyfriends.com/domenii/domenii2.txt - si lista asta este oficiala.
pixel3cs Nu cred ca iti trebuie o cladirea pentru un servar doua si o femeie de serviciu, un etaj este mai de ajuns..
@ ellada:Te dai cam prea smecher dar separe ca nu esti din cate observi separe ca ai mai putini neuroni cum sa cauti o firma pe care nui cunosti numele sau ce ai vrea sa ma duc pe un motor de cautare si sa scriu googleu apoi la prima cautare dau si imi spune direct locatia servelor.Iar ca sa faci rost de locatia servelor trebuia cautat umpic mai amanuntit
Si din cate se pare lista pe care ai puso are mici errori are dreptate Dyshka......Asa ca totusi cu gura mai mica.
Cu stima Maddalinio
maddaliniop.s: Am actualizat lista cu domeniile google(motor de cautare) la www.zookyfriends.com/domenii/domenii2.txt - si lista asta este oficiala.
Si eu cum mama draq am gasit-o ma? Poate pentru ca gandesc logic, nu? ..
Foarte greu era sa dai o cautare dupa "google sediu Bucuresti", dar probabil neuronul tau era la buda. Si daca ai observat sunt doua liste acolo, asa ca adu-ti neuronul pe forum si nu mai scrie aberatii.. ca te faci de ras.
Nu stii nici macar sa faci o cautare pe Google si te crezi webamster.
Stop!
Maddalinio, am urmarit acest topic si pot spune ca mesajele tale au o nuanta de agresivitate personala - te rog sa te abtii de la astfel de comentarii agresive.
Sunt sigur sa-ti poti expune punctul de vedere si cu alte cuvinte si-ti multumesc pt. acest demers.
In privinta numelor de domenii detinute de o persoana sau firma, este banal sa va certati, fiecare este liber sa rezerve sau sa cumpere ce doreste, cand doreste, la ce pret doreste si de unde doreste.
...logica personala este foarte 'speciala' si nu trebuie neaparat sa fie inteleasa de alte persoane.
Discutati strict pe tema deschisa in acest topic si nu va atacati personal sau deraiati de la tema - nu ajuta pe nimeni cu nimic.
Cu stima
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
@ Dennis : Nu de alta dar ellada ma cam luat peste picior nu cred ca am jignit pe cineva ca sa ma ia la misto dar totusi ma aptin de la comentari.......
Cu stima Maddalinio