Sa ma explic.
Ce considerati ca este mai bine sa faceti:
- sa faceti schimb de bannere cu siteuri "de valoarea" siteului tau.
- sa pui banner pentru un link pe un site "mai valoros".
Adica, pe un site cu trafic mai mare, ceva in un coltisor - greu de vazut. sau ceva cu trafic mai scazut - dar decent..ca banner.
In plus..pe siteurile mari, care pun linkuri..sunt cu zecile/sutele/miile.. pe cand la bannere ..de obicei mai putine.
Sper ca ati prins ideea.
Fara doar si poate: Site de aceeasi categorie, pozitionare buna
...cine face altceva greseste amarnic.
Vezi in jurul tau
- zeci de oferte de linkexchange,
- n'spe mii de site-uri,
- calitativ extrem de slab,
- grad informativ Zero,
- in footer gasesti jungla de butoane 88x33 sau 50 de linkuri :D
Daca urmaresti linkurile income/outgoing ai sa vezi ca sunt site-uri slabe, avatare, jocuri, manele, filme, avatare, iar jocuri, iar manele, iar filme, iar avatare ...
Gradul la aceste exchange-uri este Zero - de ce Zero? Findca site-urile respective au valoarea Zero chiar daca au vizitatori cu duiumul - 90% copii fara bani, fara interese la continut calitativ ridicat sau un site bine pus la punct - accepta orice, principalul este sa poata descarca o melodie, un film sau un wallpaper.
...si atunci te intreb - ce-ti aduce un link pe astfel de site-uri? Nimic, de pe Zero nu poti primi decat ... Zero
Cauta singur si vei vedea - cati webmasteri detin un site cu grad informativ si calitativ? Cati detin un magazin online functionabil? Cati detin un ziar electronic (nu grabing ci propriu)?
...poate 2-3 webmasteri - restul ...banalitati, mp3, manele, avatare, ...ah, era sa uit de renumitele, calitativele Yahoostats-Check site-uri :D
Un link plasat strategic pe un site din bransa complementara continutului site-ului tau face de 100x mai mult decat un exchange cu un site de calitate Zero. Cu webmasterii este cam asa: multi citesc - putini pricep ce au citit
Cu stima
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
Bine inteles ca aleg un backlink de la un site cu nisa apropiata , daca nu aceeasi , ideea unui link pe un website cu trafic este o prostie , am zeci de mi de backlinkuri iar cit trafic imi vine de pe ele? putin prea putin. Lucrezi la SEO si iti imbunatatesti pozitia in motorul de cautare cu pricina pentru trafic, si fara black seo.
Joaca jocuri 3d pe vvww.sjocuri3d.com
Cu webmasterii este cam asa: multi citesc - putini pricep ce au citit
Si unii au inceput sa intrebe:D ..Sper sa pot intra in categoria celor putini.
later edit (10 sec after): Ma bucur ca mi se confirma parerea., dar astept si.. opozitia.
** sper ca "unele cuvinte/expresii in limba straina(de obicei engleza ) nu contravine cu forumul in limba romana, ca am vazut o pb legata de mai devreme.
Daca contravine, as dori un Warn Prietenos! :)
pai, daca este un site GIGANT pe care mi-as putea posta banner-ul as face-o (dar folosind un cod iFrame - sa impartim viziatorii si vizitele :D) dar bineinteles ca site-urile gigant sunt deobicei detiunte de oameni care chiar stiu cu ce se mananca toata treaba cu programarea web :D