Vreau si eu sa-mi iau un domeniu .info de la godaddy cu plata prin paypal dar din pacate nu pot deoarece nu am cardul confirmat.
Ce caut?
Caut o persoana care are un cont paypal cu cardul confirmat care sa ma lase sa ii transfer banii pt domeniu + ce mai am eu pe cont (mai raman in jur de 30-40 eurocenti) si el sa imi plateasca domeniul la Godaddy.
PS: Nu dau bani la oricine ci doar la cei care imi inspira incredere.
Multumesc
Daca iti inspir destula incredere, ma ofer eu. Problema e ca pana luni dimineata la 9 nu imi poti trimite banii. Daca vrei sa-ti iau atunci domeniul sau daca se ofera altcineva sa ti-i imprumute.
Cât de curând mi-am deschis blog.
@RobciucIonut: tocmai am specificat ca nu am bani de un domeniu. Si noroc ca mi-am verificat contul, acum imi retrag si oferta. Contul meu bancar este cu minus, iar urmatoarea suma care-mi intra in cont imi va acoperi gaura deci nu o voi putea folosi. Imi cer scuze ca nu am verificat inainte. Ideea este ca urmatorii 7 lei care-mi intra in cont nu-i voi putea folosi. :(
Ok. Nicio problema.
Oferta mea este valabila in continuare. :)
Nu imi poti trimite banii pentru ca banca nu lucreaza dupa ora 17:00 si inainte de ora 09:00, iar in week-end este inchisa. Deci de vineri ora 17:00 pana luni ora 09:00 nu se pot efectua tranzactii.
Eu iti trimiteam banii pe paypal, nu prin banca.
Ok. Daca-mi trimiti banii prin paypal nu-i nici cea mai mica problema. Dar trimite-mi direct in $ sa nu-mi ia comision de schimb valutar. Ca daca trimiti € imi ia 50 de centi pentru schimbul valutar. Eu pe paypal mai am doar vreo 10 centi acum.
Eu am in euro. Iti trimit asa si plata o faci tot in euro la godaddy. Ok?
Edit: Am reusit sa trimit in $. Ai pm cu numele domeniului pe care vreau sa-l inregistrezi si datele personale (nume, prenume)