Pagina 1 din 2 1 2 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Cum sa folosim contul de e-mail de la gmail pe post de hard disk virtual

Utilizator avansat Avatarul lui RobciucIonut
    Data înscrierii
    28.04.2009
    Locație
    Suceava
    Varsta
    17
    Posturi
    726
    Real Name
    Robciuc Ionut

Implicit Cum sa folosim contul de e-mail de la gmail pe post de hard disk virtual

Am scris acest tutorial pe CWR pentru a prezenta userilor cum se face un hard disk virtual (eu asa am dat denumirea), pe baza de cont gmail si un program ce se numeste "Gmail Drive", ce se poate downloada de aici.

Interfata nu exista pentru ca acest drive virtual de pe contul gmail seamana cu o partitie obisnuita si comenzile sint cele obisnuite de la windows explorer adica : Copy, Paste, Cut, Delete, Open si Properties.

Trebuie doar sa punem fisierele in acel hard virtual si gata, bineinteles ca aflindu-se in retea uploadul fisierelor este mai lent decit transferarea pe o partitie de pe hard, spatiul disponibil este de 7 Giga dar acest spatiu creste continuu.

Pe acest "Drive Gmail" poti stoca fisierele doar daca ai cont pe gmail. Du[a ce ti-ai creat contul de gmail, la username introduci: numele (fara @gmail), iar la parola introduceti parola cu care ati introdus la inregistrare.

Cu stima si respect,
    Robciuc Ionut
    Cât de curând mi-am deschis blog.

2. Utilizator avansat
    Data înscrierii
    N/A
    Posturi
    N/A
    telefoane mobile - forum
    Utilizator mediu Avatarul lui imp3rial21
    Data înscrierii
    04.02.2008
    Locație
    Tulcea
    Posturi
    248
    Real Name
    Coman Bogdan Alexandru

Implicit

Foarte interesant. Chiar imi trebuia putina memorie in plus...

Utilizator avansat
    Threadstarter
    Data înscrierii
    28.04.2009
    Locație
    Suceava
    Varsta
    17
    Posturi
    726
    Real Name
    Robciuc Ionut

Implicit

Citat Postat în original de imp3rial21 Vezi post
    Foarte interesant. Chiar imi trebuia putina memorie in plus...
    Gmail Drive este foarte important pentru cei care au nevoie de spatiu. Dar, cea ce este nasol este faptul ca trebuie sa stai mult la uploadarea fisierelor pe Gmail Drive. Acuma depinde si de cat ai upload, cu cat ai mai mare cu atat mai repede se uplaodeaza.

Utilizator mediu Avatarul lui djhmusic
    Data înscrierii
    06.03.2009
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    111
    Real Name
    Valentin

Implicit

pai si daca sunt la un alt pc si nu am acel program instala, in interfata de la gmail am vreo sansa sa accesez acele fisiere?

Utilizator avansat
    Threadstarter
    Data înscrierii
    28.04.2009
    Locație
    Suceava
    Varsta
    17
    Posturi
    726
    Real Name
    Robciuc Ionut

Implicit

Citat Postat în original de djhmusic Vezi post
    pai si daca sunt la un alt pc si nu am acel program instala, in interfata de la gmail am vreo sansa sa accesez acele fisiere?
    Nu poti sa intri in Gmail Drive daca nu ai programul. ;)
    Pai ca sa poti intra in "Gmail Drive" iti trebuie 2 piese de baza:
    Gmail drive
    Cont pe e-mail-ul Gmail

M4rk4z3
    Utilizator radiat

Implicit

Multumim RobciucIonut,este chiar interesant si folositor,l-am testat si merge chiar foarte bine,cat despre upload merge destul de bine.

Utilizator avansat
    Threadstarter
    Data înscrierii
    28.04.2009
    Locație
    Suceava
    Varsta
    17
    Posturi
    726
    Real Name
    Robciuc Ionut

Implicit

Citat Postat în original de M4rk4z3 Vezi post
    Multumim RobciucIonut,este chiar interesant si folositor,l-am testat si merge chiar foarte bine,cat despre upload merge destul de bine.
    Cu placere. Oricum, trebuie sa mai bagam si niste tutoriale ca lumea sa invete ceva, tata eu cat si ceilalti.

Cu stima si respect,
    Robciuc Ionut

Utilizator mediu Avatarul lui ellada
    Data înscrierii
    10.09.2008
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    303
    Real Name
    Vlad

Implicit

Citat Postat în original de RobciucIonut Vezi post
    Oricum, trebuie sa mai bagam si niste tutoriale ca lumea sa invete ceva, tata eu cat si ceilalti.
    Da, si cand mai bagam tutoriale trebuie sa le mai scriem si sursa.

Interfata nu exista pentru ca acest drive virtual de pe contul gmail seamana cu o partitie obisnuita si comenzile sint cele obisnuite de la windows explorer adica : Copy, Paste, Cut, Delete, Open si Properties.

Trebuie doar sa punem fisierele in acel hard virtual si gata, bineinteles ca aflindu-se in retea uploadul fisierelor este mai lent decit transferarea pe o partitie de pe hard, spatiul disponibil este de 7 Giga dar acest spatiu creste continuu.

Aceste paragrafe APARTIN de videotutorial.ro.

Ia ghici ce iti poate face administratorul acelui site? Care pe deasupra imi mai este si prieten.
    Asta doar asa, ca pe viitor sa ma mai ameninti.

Edit: Apropo, sti care este sanctionarea pentru incalcarea drepturilor de autor pe cwr.ro? .. Citeste punctul 20 in regulament.
    Asa ca vezi cum te mai ia gura pe dinainte, ca daca m-as pune la mintea ta ....

Utilizator avansat
    Threadstarter
    Data înscrierii
    28.04.2009
    Locație
    Suceava
    Varsta
    17
    Posturi
    726
    Real Name
    Robciuc Ionut

Implicit

Citat Postat în original de ellada Vezi post
    Da, si cand mai bagam tutoriale trebuie sa le mai scriem si sursa.

Aceste paragrafe APARTIN de videotutorial.ro.

Ia ghici ce iti poate face administratorul acelui site? Care pe deasupra imi mai este si prieten.
    Asta doar asa, ca pe viitor sa ma mai ameninti.

Edit: Apropo, sti care este sanctionarea pentru incalcarea drepturilor de autor pe cwr.ro? .. Citeste punctul 20 in regulament.
    Asa ca vezi cum te mai ia gura pe dinainte, ca daca m-as pune la mintea ta ....
    Am gresit aici. Dar sti care e faza? Tu in CWR nu am vazut aproape niciodata sa ajuti oamenii. Din cate am vazut eu aici, tu mai mult esti pe post de avocat fara bani, care vrea sa aduca tot raul spre useri.

Si inca ceva, sti cum ai procedat cu mine? Ai intrat in google si ai scris asa: tutorial despre google gmail, apoi tu ai observat ca este luat de pe videotutorial.ro (o parte) si ai zis, hai sa-l bag pe asta in belea. Dar oricum, daca ma blocheaza pe mine nu am sa mor fara CWR.

Si eu asa as crede, ca daca ar pune cineva un sondaj cu variantele (va place de ellada sau nu), cred ca vor alege ca nu, bineinteles dupa comportamentul tau de "avocat fara bani".:p

Utilizator mediu Avatarul lui ellada
    Data înscrierii
    10.09.2008
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    303
    Real Name
    Vlad

Implicit

In primul rand cand fac observatie las si ce ii trebuia omului, sau macar ii spun ce sa faca.. poti vedea asta in mesaje.
    Si daca s-ar face un sondaj negativ ma vor vota doar cei ce gresesc, si care nu au o treaba cu acest forum. Si chiar daca ma voteaza, ma doare in.. sti vorba aia.
    Problema la tine de fapt care este? .. Nu cred ca am fost ironic cu cineva care a postat conform regulamentului. Toti cei care imi sar in cap sunt aia care nu stiu nici macar sa citeasca regulamentul, si ma doare in papuci de ei ca oricum aceasta comunitate nu va depinde niciodata de asemenea oameni.
    Daca nu era adevarat ce spun in majoritatea posturilor nu crezi ca mi-ar fi atras atentia un moderator? .. Sunt de mult timp pe forum, pana acum nu mi-a spus nimeni sa incetez cu mesajele de genul asta.. pentru ca am dreptate.

Logic ca am cautat tutorialul pe internet, si intamplarea a fost sa il gasesc pe videotutorial.ro. Eu nu am vrut sa iti atrag atentia ca il cunosc pe administrator, ci ca ai pus tutorial fara drepturi.

--------

Si trecand peste astea, ia imagineaza-ti cwr.ro, cu 80% din topicuri cu intrebari:

- Unde gasesc script-ul ala... ?

- Cum fac cont paypal

- Cum ... etc.
    Toate lucrurile astea sunt discutate deja, de cate ori vrei sa se discute?
    Cum crezi ca e sa stai sa explici de 10 ori acelasi lucru intr-o saptmana.

Uita-te in topicurile la care am raspuns, si zi-mi de cate ori s-a discutat despre subiectele la care am raspuns ironic.

Edit: Si stai linistit, ca nu am scris cu intentia de alti lua avertisment.. pentru ca stiam ca nu vei lua, nu esti primul care posteaza asa. Dar data viitoare masoara-ti cuvintele si cerceteaza inainte sa faci acuzatii.

Pagina 1 din 2 1 2 UltimulUltimul

Subiecte similare

1. Răspunsuri: 13
    Ultimul post: 30.07.2010, 10:45
  2. Cum import emailuri in contul de la gmail?
    De adisaan în forumul E-Mail SPAM
    Răspunsuri: 5
    Ultimul post: 06.06.2010, 17:18
  3. Problema cu un Hard Disk
    De Cosmin în forumul Probleme componente - hardware
    Răspunsuri: 17
    Ultimul post: 28.11.2009, 22:08
  4. Răspunsuri: 4
    Ultimul post: 03.10.2009, 18:10
  5. Comparatie: Gmail - Yahoo! Mail - Live Hotmail
    De Dennis în forumul Noutati (d)in web
    Răspunsuri: 0