Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Indexare / Reindexare /Dezindexare ?

Utilizator mediu
    Data înscrierii
    24.05.2009
    Varsta
    24
    Posturi
    63

Implicit Indexare / Reindexare /Dezindexare ?

A avut cineva probleme cu dezindexarea/reindexarea paginilor in ultimele luni?
    Am un site, un forum-portal destul de complex cu cateva subdomenii, ce ajunsese la un moment dat sa aiba peste 100.000 de pagini indexate, dupa care sa scada vertiginos in decurs de cateva luni.

Cum multe pagini erau din forum, m-am gandit ca nu stiu, poate nu i-a convenit continutul din posturi sau poate imi dezindexase niste pagini ce nu i-au convenit lui... In fine, adevarul e ca aveam totusi mult prea multe pagini indexate.

Revenind. Am verificat si azi sa vad cum mai stau si... surpriza! Nu numai ca mi-a reindexat iar site-ul ca inainte, ci a sarit brusc de la aproape 5000 cate erau inainte la aproape 300.000 acum.

E drept ca am mai avut parte de astfel de dansuri google de multe ori, dar niciodata la un astfel de nivel si nici nu s-au intins pe o perioada atat de lunga de timp. Celelalte indexari/dezindexari/reindexari fluctuau pe o perioada de cateva zile, maxim o saptamana. Acum insa.. a fost ceva ce a tinut vreo 2-3 luni si chiar incepusem sa ma sperii pentru ca nu stiam de ce ma dezindexeaza in prostie.

A mai trecut cineva prin astfel de "probleme" sau sunt singurul care a experiementat aceste fluctuatii?

2. Utilizator mediu
    Data înscrierii
    N/A
    Posturi
    N/A
    telefoane mobile - forum
    Utilizator expert Avatarul lui Cosmin
    Data înscrierii
    24.01.2009
    Locație
    Bucuresti
    Varsta
    19
    Posturi
    830
    Real Name
    Si atat Cosmin

Implicit

Ca in orice padure mai exista si uscaturi .

Si la google mai exista unele erori .. eu la un momentdat aveam pr 4 din senin .. apoi a scazut la 0 pe un site de al meu .

Subiecte similare

1. Problema indexare.
    De voodoo în forumul Optimizare web - SEO
    Răspunsuri: 1
    Ultimul post: 10.01.2012, 01:57
  2. Index - Dezindexare
    De Gendry în forumul Optimizare web - SEO
    Răspunsuri: 21
    Ultimul post: 08.06.2011, 16:16
  3. Problema indexare
    De disket în forumul Optimizare web - SEO
    Răspunsuri: 8