Cine nu cunoaste Google?!
...dar putini webmasteri din Romania cunosc puternicul sistem de monitorizare oferit gratuit de Google.
Inca in limba engleza dar cu utilitati de care nu te poti lipsi ca webmaster.
Niciunul dintre National-Players (Trafic, Neo...) nu pot tine pasul cu acest sistem pe cat de complex pe atat de simplu si intuitiv in folosire.
Un singur cod implementat pe site, fara ca acesta sa fie afisat utilizatorilor si vizitatorilor site-ului tau, face sa obtii statistici enorm de bine structurate. Monitorizarea este una dintre cele mai performante.
Webmasterii interesati se pot inregistra prin http://www.google.com/analytics/
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
Nota 10 pentru Google Analitycs. Nu se compara cu nici un alt script de statistici.
si eu recomand google analitycs
eu il folosesc de mult timp, este foarte bun
Google face toti banii. Cel mai precis sistem de monitorizare. Orice site ar trebui monitorizat de catre acest serviciu oferit de la google.
Dennis de informatia asta chiar nu stiam ... ! Ms mult >:D< !! Good Job ..!
este buna informatia, ms, denis
Am renunat la acest serviciu Google Analytics care nu e bun de nimic.
Serverele lor se blocheaza de la prea multe request-uri si nu se inregistreaza toate vizitele/datele.
Eu am Server Virtual si log-uri de IIS + un programel numit WebLog Expert care imi afiseaza statistici de 3 ori mai bune decat Google Analytics.
Pentru cei care au un host shared si nu au access la log-uri Google Analytics este cea mai buna varianta, dar nu uitati, vizitele sunt mai putine decat cele reale. La fel ca si Google Adsense, ei afiseaza ce vor sa crezi nu ceea ce este. Daca cineva castiga 1000$ cu Adsense in realitate ar trebui sa i se dea 3000$.
Currently, senior developer @ kpos.ro
e super tare analytics...:-d si eu il folosesc
E cel mai bun sincer. Am inceput sa scot scriptul trafic.ro.