Ai o idee de site care poate devenii mare in cativa ani, dar nu ai banii de realizare sau depublicitate ? Noi te ajutam !
Exclusiv Media ofera pana la 10 000 euro / proiect prima data, iar pe viitor investii mai multe !
Dorim 50% din afacere !
Datele care trebuie trimise in email :
Nume, prenume ; email ; adresa ta ; nr de telefon ; site sau proiect ; planul de afaceri si normal ideea !
Atentie ! Dupa ce este analizata ideea vei fi contactat telefonic pentru o intalnire !
Dati-mi un PM ca sa va dau adresa firmei !
Ultima modificare făcută de matican; 20.09.2009 la 15:38.
foarte atragatoare propunere exista si alte conditi pente aceptarea canditatului ?cum ar fii varsta ,ocupatie sau alte chestie !(cerinte de aceptare mai exact) !
nu ! conteaza doar proiectul prezentat !
Si eu ce garantie am, ca indata ce prezint proiectul, nu mi-l furati si vi-l insusiti?
In acelasi timp, ce garantie ati avea dvs. daca ati investi o suma de bani (sa zicem 500E) intr-o persoana, iar indata ce se vede cu banii nu dispare? sau de unde stiti ca veti primi cele 50% din acel site?
Respecte.
Nu vreau sa par rautacios, dar trebuie sa fii preventiv.
Ne intalnim , semnam niste contracte ! nu e asa simplu ! cum vrei sa stabilim o intalnire daca nu ne spui ce idee ai ?
Daca ideea e acceptata se face o firma SA , in care noi avem 50 din actiuni si tu 50 %!
Toate costurile sunt suportate de noi ! Tu doar vino cu ideea !
In legatura cu garantia : daca nu risti nu castigi ! Daca ideea e unica si ne demonstrezi ca merge nu avem cum sa nu investim !
Intr-o saptamana unul din proiectul nostru ! o sa fie postat aici !
Mai exact un om fara idei dar plin ochi de bani s-o gandit el sa investeasca. Cu cap? Asteptam cu nerabdare proiectul dvs peste o saptamana, iar daca cu adevarat se merita poate, poate. :)
Si eu as fi interesat, am o idee pentru un proiect. Dar cum spune sorinake, astepta sa vedem primul proiect terminat.
am o idee de proiect,este gandit inainte de a afla ca exista o tentativa in Romania,dar nu este facu cum gandesc eu....daca te intereseaza dai un pm,si vb pe mess
Toata oferta asta imi suna a brain storming, sau in limba romana furtuna in creier.
Adunati mai multe informatii sa va completati lipsa de idei pentru dezvoltare. Idea nu este rea dar din pacate in aceasta faza pare nesigura.
O idee neprotejata de legea dreptuilui de autor este o idee libera. Puteti lejer sa spuneti nu va intereseaza idea si dupa un an cu mici modificari sa aruncati pe piata.
Speram ca nu este asa.
daa,cum ma gandeam,"trimiteti ideea la...",nu mi se pare corect,adica mi se pare tzeapa pe fata,cum adica,ideea in acest caz se discuta personal.Eu daca iti spun ideea si sunt igur ca este foarte profitabila,de unde stiu ca nu o folositi liber?...
de fapt nu mai intreb,pa colaborare.....