Dupa cum spune si numele topicului, am un cont Google Adsense pe care nu`l mai folosesc de ceva timp si vreau sa-l dau. Are 54$ in el, este activ, se poate schimba datele usor si sigur. Momentan detin alt cont cu care fac banuti si nu l-am mai folosit pe acesta, drept decizie il 'vand'. Daca este cineva interesat puteti lasa un mesaj aici.
P.S. Nu este teapa, contul merge, functioneaza. Probabil unii zic ca o sa-l anuleze dupa ce schimba datele, ei bine eu le-am schimbat deja odata si nu mi s-a intamplat nimic de atata timp. Contul se sterge cand se spameaza sau brusc se schimba datele de cateva ori si Google te vede si in alte cazuri.
am trait sa o vad si pe asta ... oamneii vand si conturi de adsense =)))) ( OFF )
(On) Chiar daca e valid sau nu , cine ar putea cumpara un cont de google , poate cineva care a fost banat , acea persona nu mai poate sa isi faca cont , deci , daca schimba numele / adresa , la google apare girofarul , nu va dura mai mult de 2 zile si ai luat seminte ... dupa ce ai cumparat un cont !
Cu ce te alegi ???
Vreau sa plec in voiaj ! Astept !
Stiu persoane care au mai 'vandut' conturi adsense si sunt active si acum. Nu trebuie sa fi '=))))' cand dai peste un asemenea anunt + ca e un simplu anunt de vanzare, nu ceva iesit din comun.