Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Drupal va intrece joomla ?

Utilizator mediu Avatarul lui djpwiw
    Data înscrierii
    17.06.2009
    Locație
    Constanta
    Posturi
    101
    Real Name
    Mangu Florin

Implicit Drupal va intrece joomla ?

Nu stiu daca ati abservat dar in ultimul timp siteurile interesante sau chiar revolutionare au baza drupal de exemplu lockerz faimosul site de premii care a urcat in topuri in numai cateva luni ... sau sistemul Atrium care este un sitem foarte complex dar foarte folositor ... tot pe baza drupal e si Managing News si multe altele , aceste sisteme incerdibile open source sunt dupa parerea mea mai interesante decat joomla .. si folosesc joomla de ceva timp ... chiar daca am auzit de drupal .. dar nu am crezut in potentialul sau .. ce credeti voi .. va ajunge drupal sa intreaca joomla sau astea doar sunt cateva ideei bune ... ?

2. Utilizator mediu
    Data înscrierii
    N/A
    Posturi
    N/A
    telefoane mobile - forum
    Utilizator mediu
    Threadstarter
    Data înscrierii
    17.06.2009
    Locație
    Constanta
    Posturi
    101
    Real Name
    Mangu Florin

Implicit

Mai Nou siteurile guvernului american folosesc drupal http://www.whitehouse.gov/ sau http://www.recovery.gov

Utilizator avansat Avatarul lui PhoeniXman
    Data înscrierii
    01.01.2008
    Locație
    Tara-Hategului
    Varsta
    25
    Posturi
    690
    Real Name
    Alin

Implicit

Nu poti compara joomla cu drupal, drupal este pentru profesionisti o resursa free, iar joomla nu pot spune ca e o optiune buna... eu am renuntat la joomla in favoarea worldpress ului din cauza ca se incarca foarte greu... + alte neajunsuri, deci nu cred ca poti baga drupal in aceasi oala cu joomla sau cu worldpress :)
    SEOradar.ro, in timpul liber ma joc jocuri online

Utilizator mediu
    Data înscrierii
    31.01.2009
    Locație
    Suceava
    Posturi
    252
    Real Name
    FinalDestiny

Implicit

joomla e mult mai bun decat wordpress.
    wordpress e o solutie doar pt bloguri , in rest joomla > wordpress CLAR. Se incarca greu din cauza hostului tau free sau de 30 centi pe luna.

Daca lockerz e facut cu drupal inseamna ca drupal e mai bun? Fiecare foloseste ce vrea. Daca folosesc drupal inseamna ca sunt neprofesionali. Mie mi-ar fi rusine sa folosesc o platforma pentru un website de asemenea scara,

Utilizator mediu
    Threadstarter
    Data înscrierii
    17.06.2009
    Locație
    Constanta
    Posturi
    101
    Real Name
    Mangu Florin

Implicit

i see .... ideea e ca amandoua sunt cms si open source asa ma gandeam .. totusi cred ca are potential sa devina NO.1

Utilizator mediu
    Threadstarter
    Data înscrierii
    17.06.2009
    Locație
    Constanta
    Posturi
    101
    Real Name
    Mangu Florin

Implicit

nu stiu daca ai obesrvat dar am dat mai multe exemple de succes care au potetialul de a intrece joomla adica joomla e prea inchegat / imbarligat cu toate porstiile .. ideea e ca la joomla pe hosturile de 2 lei se misca prost mie mi-se misca perfect dupa parerea mea pt ca am un srv privat deci ii dau dreptate in privinta joomla > wordpress .. adica gasesti uh sa implemestezi video de exemplu in wordpress nu cu embead de pe youtube cu player si tot ce trebuie nu prea cred :P totusi e o diferente uriasa intre wordpress si joomla dupa mine ... poate ma insel ca nu prea folosesc wordpress ... totusi cred ca drupal are potential si eu il/ii felicit pe programatorii :P

Data înscrierii
    01.01.2008
    Locație
    Tara-Hategului
    Varsta
    25
    Posturi
    690
    Real Name
    Alin

Implicit

joomla e mult mai bun decat wordpress.
    wordpress e o solutie doar pt bloguri , in rest joomla > wordpress CLAR. Se incarca greu
    din cauza hostului tau free sau de 30 centi pe luna.

Daca lockerz e facut cu drupal inseamna ca drupal e mai bun? Fiecare foloseste ce vrea. Daca folosesc drupal inseamna ca sunt neprofesionali. Mie mi-ar fi rusine sa folosesc o platforma pentru un website de asemenea scara,
    FinalDestiny daca nu sti ce vorbesti te rog sa te abtii , hostul meu nu e de 2 bani, platesc bani grei pe el, poate tu esti de 2 bani si inca o data iti spun daca nu ai habar nu fa off topic, si wordpress nu este numai pentru bloguri, si sa sti la marele cms joomla multi incep sa renunte, chiar si posturile de televiziune din romania... dar ce sai faci... inca o dovada ca "nai cu cine!" Si apropo voi spuneti ca va merge bine joomla, desigur la 10-1000 de vizitatori pe zi dar la 10.000 va asigur ca se comporta cu totul diferit....

Utilizator mediu
    Threadstarter
    Data înscrierii
    17.06.2009
    Locație
    Constanta
    Posturi
    101
    Real Name
    Mangu Florin

Implicit

nu te contrazic dar , nu cred ca la 10.000 de vizite nu faci ceva bani sa schimbi siteul ... adica daca am 1000 de vizite fac siteul cu aceasi idee de la 0 daca stiu ca merge ... daca intelegi ce zic .. cu joomla combini mai multe si vezi ce iese :P adic ce putin joomla il folosesc pentru joaca .. daca fac ceva serios nu merita joomla efortu :P e slab in unele situatii

Data înscrierii
    01.01.2008
    Locație
    Tara-Hategului
    Varsta
    25
    Posturi
    690
    Real Name
    Alin

Implicit

Asa este, dar ca sa faci ceva de la 0 iti ia mult timp si sal faci si sigur iti ia si mai mult timp cu testerii, de aceea unii aleg niste platforme gata facute , ajunse la versiuni foarte avansate , testate si cu suport profesional pentru ele.

Utilizator mediu Avatarul lui johnchristorm
    Data înscrierii
    19.10.2009
    Locație
    Bucuresti, Bistrita
    Varsta
    30
    Posturi
    97
    Real Name
    John Christorm

Implicit

Drupal e extrem de flexibil, in defavoarea joomla. Plugin-ul de views e aur curat in dezvoltarea de aplicatii web. Am lucrat la proiecte freelance pentru o firma franceza, ce face aplicatii pentru Orange si Citroen. Toate aplicatiile erau dezvoltate pe platforma Drupal -> concluzie personala rezultata din experienta: Drupal e net superior lui Joomla!

Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimulUltimul

Subiecte similare

1. Nu-mi pot crea cont pe drupal
    De websorin în forumul Administrare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul post: 04.06.2011, 00:02
  2. Cine stie Drupal?
    De zanpo în forumul Administrare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul post: 10.10.2010, 23:13
  3. Joomla vs Drupal vs Mamboo
    De SeoDaniel în forumul Optimizare web - SEO