Pagina 6 din 6 PrimulPrimul 1 2 3 4 5 6
Rezultate 51 la 58 din 58

Subiect: Vreau logo,ofer 5 euro

Utilizator avansat
    Threadstarter
    Data înscrierii
    04.08.2009
    Locație
    Craiova
    Posturi
    716
    Real Name
    Alex S.

Implicit

Citat Postat în original de Realtuning Vezi post
    Asa cum ai cerut tu,cu imaginea si simplu,neimpopotonat

Cu Smile ul era doar o idee, puteti sa o folositi si altfel ... cu ea in loc de O am folosito si eu in header @ www.bancuriok.com asa ca... ma asteptam la alte idei... in fine...
    Citesc bancuri zi de zi !

Utilizator mediu Avatarul lui bobo4u
    Data înscrierii
    26.06.2008
    Locație
    Piatra Neamt
    Varsta
    19
    Posturi
    68
    Real Name
    Bogdan B.

Idee

Uite ti-am mai facut eu unul. Ce zici ?
    Imagini atașate Imagini atașate

Data înscrierii
    26.06.2008
    Locație
    Piatra Neamt
    Varsta
    19
    Posturi
    68
    Real Name
    Bogdan B.

Mesaj general

Ti-am mai facut un logo vesel, din punctul meu de vedere perfect pentru site-ul tau.
    Sper ca asta sa iti placa.

Utilizator mediu
    Data înscrierii
    31.01.2009
    Locație
    Suceava
    Posturi
    252
    Real Name
    FinalDestiny

Implicit

mai faceti-i inca 50 poate se decide. Asa sclavi sunteti incat sa-i faceti cate 5 logouri fiecare pt 5 euro ?

Daca vrea ceva original sa se duca pe 99designs si sa dea cateva zeci/sute de dolari si o sa ai de unde alege logouri numai PROFESIONISTE,desi eu pe-aici am vazut cateva chiar reusite.

Romanul vrea ce-i mai bun cu pret cat mai mic,sau chiar moca. Cand o sa platim si noi cum trebuie ceva ce merita?

Data înscrierii
    26.06.2008
    Locație
    Piatra Neamt
    Varsta
    19
    Posturi
    68
    Real Name
    Bogdan B.

Implicit

FinalDestiny, ai perfecta dreptate. Cu toate astea eu nu fac logo-uri pentru 5 euro. ca si asa nu am ce face cu banii aia . Daca ai vazut am si un thread ca fac 3 logo-uri gratis. Eu le fac pentru portofoliul meu personal fiindca vreau sa imi deschid o firma de web design, si vreau sa am cu ce incepe, ce sa le arat clientilor. Putin imi pasa daca vrea Ing3ras logo-ul meu sau nu sincer.

Utilizator mediu Avatarul lui alleeex
    Data înscrierii
    08.10.2009
    Locație
    Craiova
    Posturi
    251
    Real Name
    Ţuţurescu Alexandru

Implicit

......................

Utilizator avansat
    Threadstarter
    Data înscrierii
    04.08.2009
    Locație
    Craiova
    Posturi
    716
    Real Name
    Alex S.

Implicit

Citat Postat în original de FinalDestiny Vezi post
    mai faceti-i inca 50 poate se decide. Asa sclavi sunteti incat sa-i faceti cate 5 logouri fiecare pt 5 euro ?

Daca vrea ceva original sa se duca pe 99designs si sa dea cateva zeci/sute de dolari si o sa ai de unde alege logouri numai PROFESIONISTE,desi eu pe-aici am vazut cateva chiar reusite.

Romanul vrea ce-i mai bun cu pret cat mai mic,sau chiar moca. Cand o sa platim si noi cum trebuie ceva ce merita?
    Nu stiu de ce faci offtopic daca nu esti in tema, nu am obligat pe nimeni sa mi faca ..cu atat mai mult cine vrea sa faca face,cine nu iar bine, intradevar suma este foarte mica pentru efortul depus dar multi dintre ei eu zic ca o fac din placere.Cat despre logo nu cred ca tu ai da banii pe ceva care nu ti place, nu sunt milionar sa dau o gramada de bani pentru un logo, daca as avea stai linistit ca as da.

Am mai zis si mai repet...ma pricep si eu in photoshop,si bannerele si header ul si tot ce e pe site eu le am facut, am postat acest mesaj pe forum pentru a vedea o idee mai buna decat cele care le am.

Revenind la logo imi place primul logo a lui bobo acela cu semnul de ok,vazut ... sau cum se numeste, ideea este ca este prea serios, iar site ul meu este de Divertisemnt, asa ca ar trebui sa fie putin mai vioi.

Ca sfat pentru cei care mai vor sa faca, Un Font + Imaginea (care v am dat o) stiu si eu sa fac,se gasesc mii de fonturi, sau sa adaug mici "obiecte" care la fel se gasesc pe net,as dori ceva haios si in acelsi timp simplu,nu foarte impopotonat. In fine nu vrea sa devin antipatic pe acest forum dar asta e punctul meu de vedere.

Va Multumesc tuturor celor care mi au creat logo uri !

Utilizator avansat
    Threadstarter
    Data înscrierii
    04.08.2009
    Locație
    Craiova
    Posturi
    716
    Real Name
    Alex S.

Implicit

Citat Postat în original de Ing3ras Vezi post
    Nu stiu de ce faci offtopic daca nu esti in tema, nu am obligat pe nimeni sa mi faca ..cu atat mai mult cine vrea sa faca face,cine nu iar bine, intradevar suma este foarte mica pentru efortul depus dar multi dintre ei eu zic ca o fac din placere.Cat despre logo nu cred ca tu ai da banii pe ceva care nu ti place, nu sunt milionar sa dau o gramada de bani pentru un logo, daca as avea stai linistit ca as da.

Am mai zis si mai repet...ma pricep si eu in photoshop,si bannerele si header ul si tot ce e pe site eu le am facut, am postat acest mesaj pe forum pentru a vedea o idee mai buna decat cele care le am.

Revenind la logo imi place primul logo a lui bobo acela cu semnul de ok,vazut ... sau cum se numeste, ideea este ca este prea serios, iar site ul meu este de Divertisemnt, asa ca ar trebui sa fie putin mai vioi.

Ca sfat pentru cei care mai vor sa faca, Un Font + Imaginea (care v am dat o) stiu si eu sa fac,se gasesc mii de fonturi, sau sa adaug mici "obiecte" care la fel se gasesc pe net,as dori ceva haios si in acelsi timp simplu,nu foarte impopotonat. In fine nu vrea sa devin antipatic pe acest forum dar asta e punctul meu de vedere.

Va Multumesc tuturor celor care mi au creat logo uri !
    Am gasit intre timp pe cineva care mi a facut logoul, vi l arat si voua ca sa va faceti o idee , ce inseamna logo , asta e genul de logo pe care il cautam,o idee unica, nu un font + poza :)

poza se vede la avatar

Multumesc inca 1 tuturor care s au straduit sa mi faca. Se poate inchide topicul !
    Ultima modificare făcută de netul; 08.07.2010 la 22:47.

Pagina 6 din 6 PrimulPrimul 1 2 3 4 5 6

Subiecte similare

1. Răspunsuri: 20
    Ultimul post: 29.10.2010, 15:17
  2. Schimb euro telefon pe euro paypal
    De BeBeL în forumul Smalltalk
    Răspunsuri: 0
    Ultimul post: 09.04.2010, 15:27
  3. [ofer] ofer 5 Logo Gratis
    De Realtuning în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 21
    Ultimul post: 17.02.2010, 16:44
  4. 5 Euro cosmote pentru 5 Euro paypal
    De eddu în forumul Subiecte arhivate
    Răspunsuri: 1
    Ultimul post: 05.02.2010, 18:18
  5. Ofer 250 euro pentru design la un joc de browser.
    De vladuionut în forumul Vand & Cumpar
    Răspunsuri: 5
    Ultimul post: 20.12.2009, 19:17

Permisiuni postare