Motorul de cautare Google saluta descoperirea unor cantitati impresionante de apa pe Luna in felul sau specific: schimbandu-si imaginea pentru a anunta lumii intregi aceasta victorie a NASA.
Logo-urile speciale ale Google, unele create de catre Dennis Hwang, sunt cunoscute sub numele de Google Doodles. Astazi, Google a luat infatiseara unui cer senin de vara, in care unul din o-urile numelui sau reprezinta o luna plina.
Vineri, NASA a anuntat ca a descoperit cantitati importante de apa inghetata pe Luna, subliniind caracterul major al acestei descoperiri cu implicatii potential exceptionale.
"Am gasit apa, si nu doar putina, ci in cantitati importante", a declarat Anthony Colaprete, responsabilul stiintific al misiunii LCROSS (Lunar Crater Observation and Sensing Satellite).
In cursul misiunii de luna trecuta, NASA a facut sonda LCROSS sa cada intr-un crater in apropiere de polul sud al Lunii, pentru a putea studia materialele rezultate din impact.
Logo-urile Google provoaca interes, amuzament si nu in ultimul rand mirare, intrucat nu toate sunt usor de descifrat. Spre exemplu, asa a fost cazul cand Google a infatisat cateva OZN-uri, toata lumea intrebandu-se daca nu cumva anunta astfel contactul cu lumea extraterestra. De fapt, Google sarbatoarea astfel nasterea scriitorului SF H.G. Wells.
Sursa: ziare.com
Am auzit si la RADIO..
Ar fi interesant sa reuseasca sa creeze o statie permanenta pe luna. Sa facem excursii acolo si inainte sa plecam sa ne uitam la luna apoi cand ajungem acolo sa fie invers. Sa ne uitam de pe luna pe terra.
Ultima modificare făcută de ionutz4u92; 15.11.2009 la 11:59. Motiv: Corectie gramaticala
Mai interesant ar fi sa aflam ca de fapt, acest "spectacol NaSA" cu descoperirea hidrogenului si oxigenului pe luna sa fie alt capitol din povestea "Primul om pe luna" despre care stim cu totii ca nu a fost decat o tentativa de castigare a competitiei intre Sua si Marele URS.
Sa speram ca nu ne vor mai dezamagi din nou americanii.
Googla si Nasa, Mozilla si Nasa, Mozilla si Google...un trio reusit, castiguri imense,publicitate incredibila.
In mod uimitor, lumea mai spera la contacte cu lumea extraTerestra?Logo-urile Google provoaca interes, amuzament si nu in ultimul rand mirare, intrucat nu toate sunt usor de descifrat. Spre exemplu, asa a fost cazul cand Google a infatisat cateva OZN-uri, toata lumea intrebandu-se daca nu cumva anunta astfel contactul cu lumea extraterestra. De fapt, Google sarbatoarea astfel nasterea scriitorului SF H.G. Wells.
@ionutz4u92, se zice "Sa ne uitam de pe luna pe terra" nu "dupa". Probabil ai trecut de cl. a 5-a cand gramatica elementara ar trebui sa-ti fie cunoscuta. In lb. romana anumite cuvinte/expresii se scriu putin diferit fata de cum se pronunta in vorbirea curenta sau in anumite regiuni.
Ultima modificare făcută de eevahn; 15.11.2009 la 02:38. Motiv: Corectare gramaticala.
dupa= in spatele lunii , de pe= pe fata lunii (cam asa inteleg eu) , acum... unii nu fac diferenta intre spate si fata coca...
SEOradar.ro, in timpul liber ma joc jocuri online
Cand am scris acel post probabil l`am scris in graba si nu cred ca acest subiect a fost facut pentru a discuta nivelul studiilor. Am editat greseala gramaticala pentru cei care au o problema cu asta. Asa ca ciocu` mic.
Hai sa nu o dam in off-topic si sa ne luam la cearta, cum e tipic noua romanasilor.
Referitor la topic. Intr-adevar acele doodles sunt amuzante si o metoda extraordinara de reclama, marketing daca vreti. Eu unul asa am aflat de stirea cu apa pe luna. Apropo de ce a spus eevhan: nu poti sti daca intr-adevar aselenizarea a fost o minciuna, sau gasirea apei este la fel. Insa apa pe luna este mult mai plauzibila si nu este deloc ceva science fiction. Oricum, daca e adevarat, e o stire intr-adevar mare si o putem corela si cu viata extraterestra.
Oricum, mie mi se pare ciudat ca fix dupa 40 de ani de la episodul Apollo 12, Primii oameni pe Luna, apare aceasta chestie cu apa pe Luna. Oricum...sa vedem daca e chiar adevarat sau e alta miscare de marketing a NASA.
Nimeni si nimic nu ne obliga sa credem ceea ce zice NASA.
Si ce daca e apa pe luna ? Cu ce ne ajuta pe noi ?
Intr-o parte a lumii oamenii unii mor de gripa porcina, de foame, de saracie, de razboaie, neajunsuri.
In alta parte a lumii unii descopera apa pe luna, traiesc in bogatii, in lux.
De unde au atatia bani, miliarde de dolari ca sa caute apa pe luna ?
Eu cred ca la prima ocazie in care se poate trai pe luna sau alta planeta, bogatii, intelectualii vor parasi pamantul si isi vor construi alta lume, lasand in urma sclavii care i-au ajutat sa ajunga unde sunt.
Currently, senior developer @ kpos.ro