Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: ...oare Vangelie este invidios cand citeste asemenea texte?!

Data înscrierii
    16.03.2007
    Locație
    Midlum
    Posturi
    3.637
    Real Name
    D. Haz

Amuzant ...oare Vangelie este invidios cand citeste asemenea texte?!

Salutare la toti,
    azi fiind duminica, am fost si eu putin la plimbare (nu reclama de la cosmote sau cum le zice) prin lumea 'virtuala' si uite ce-am gasit:

Sunt complet fascinat, in sfarsit pot sa-mi pun reclama pe acest site:biggrin: ...in doar 5 zile sa ajuns la peste 700 de unici, wow cata stiinta se poate ascunde in spatele unui astfel de site.

Dar ce sa ma zicem, webmasterul respectiv ne spune cu mandrie ca nu se opreste aici, oare sa fie o promisiune sau o amenintare?! ...nu am aflat inca, poate aflam mai tarziu, cine stie ce aduce viitorul!
    Dar cum limba noastra cea de toate zilele este foarte grei, sau poate era tarziu si webmasterul obosit de cateva beri, nu stim, dar el scrie cu mandrie in continuare:
    ...ceea ce inseamna ca vizitatorii nostrii apreciaza efortul depus de mine si or sa revina pe site
    ...si iar nu se opreste aici, ci continua, are chiar mai multa energie decat ma asteptam
    daca ai o afacere si vrei sa ti-o promovezi pe internet nu ezita sa ne contactezi
    ...stimat 'webmaster' poti sa te hotarasti cati sunteti? ...ba esti doar tu ca in urmatoarea propozitie sa fiti mai multi, ca apoi sa treci iar doar la tine. Ca sa vezi ce face alcohooooolllul cu o..,ohmul

Dar acum vine si finalul:
    ...eu nu stiu ce tarife sa aplic pentru publicitateautolinker.com autolinking image de aceea va las pe dumneavoastra sa ne faceti oferte.... Astept sa vedem ce puteti.
    Perfect stimabile, asteapta sau asteptati sa vedeti ce putem. Noi nu mai asteptam sa vedem ce puteti voi sau tu, am vazut deja pe 'site-ul' vostru sau tau de ce sunteti sua esti 'in stare' acum urmeaza sa vedem cine face acolo reclama :eek:
    Imagini atașate Imagini atașate

2. retea publicitara utilizatori
    Data înscrierii
    N/A
    Posturi
    N/A
    telefoane mobile - forum
    Utilizator mediu
    Data înscrierii
    06.08.2007
    Locație
    Lemnia
    Posturi
    102
    Real Name
    Bene Istvan

Implicit

1 LEU pentru o reclama de 800*900 PX.
    Batem palma ?
    :)

Utilizator incepator
    Data înscrierii
    14.09.2007
    Varsta
    20
    Posturi
    6

Implicit

ce site :)
    mesaj scurt...........

krone
    Utilizator radiat

Implicit

Deci pffoa , ai dreptate! Nu imi vine sa cred.. si acuma ma apuca rasu' ...

Subiecte similare

1. Răspunsuri: 13
    Ultimul post: 30.07.2010, 10:45
  2. Cat costa un asemenea proiect?
    De grande_ecks în forumul Smalltalk
    Răspunsuri: 8
    Ultimul post: 13.10.2009, 19:13
  3. Regulament - Citeste, este important sa stii!
    De Dennis în forumul Regulament
    Răspunsuri: 0
    Ultimul post: 27.03.2009, 19:42
  4. Ce este important atunci cand creezi un banner!
    De Dennis în forumul Tutoriale
    Răspunsuri: 6
    Ultimul post: 23.02.2009, 18:18

Permisiuni postare