In curand o sa termin de programat un site de intrebari si raspunsuri
E un site mult mai tare decat tpu.ro care nu-mi place deloc si care e plin de intrebari si raspunsuri stupide
http://img64.imageshack.us/img64/8457/intrebari1.png
http://img64.imageshack.us/img64/9853/intrebari2.png
Nu am un link, site-ul nu e pus online
Cand o sa-l termin imi trebuie 1000 intrebari pe site, si voi angaja mai multi, fiecare sa adauge si sa raspunda la 100 intrebari cu 3-4 useri (intrebarile vor fi alese de mine)
Eu as fi vrut sa fac un site general, cu toate categoriile
Acum, normal ca se poate face si un site speical pentru intrebari din domeniul autoturismelor, doar al jocurilor, etc...
Aici intervine ajutorul vostru
Vreau sa stiu daca cineva are o idee mai buna
Ce categorii de intrebari sa accepte site-ul ?
---------------------------------
cate ceva despre script:
- este custom made, de la zero
- intrebarile pot fi votate in sus sau in jos
- raspunsruile pot fi votate in sus sau in jos, atat de cel care a pus intrebarea cat si de ceilalti useri
- cel care a pus intrebarea poate alege o solutie din raspunsurile oferite
- in functie de activitatea pe site iti creste Rank-ul si apar in dreptul tau mai multe puncte
Currently, senior developer @ kpos.ro
1. schimba designul...stii tu de ce...
2. fa-l general pt ca in romania nu o sa ai succes daca faci doar pe o singura nisa
3. decat sa faci 1000 intrebari fake, mai bine cumperi niste backlinkuri si incerci sa obtii vizitatori si intrebari reale.
4. ar trebui sa cumperi un domeniu care sa reflecte continutul websiteului... si ideea
5. tpu nu e deloc stupid,e chiar foarte bine gandit. Daca 80% din romania este formata din cocalari si printese care nu stiu decat sa puna intrebari stupide, de ce sa faci ceva pentru cei 20% ramasi care stiu sa puna intrebari inteligente si interesante?
Foarte bun raspuns dat de FinalDestiny :)
1. Creeaza site-ul in limba engleza. In RO nu o sa ai succes cu asa site-uri...
2. Investeste. In oameni si in promovarea site-ului inca de la inceput. Pentru succes maxim :)
3. Daca iti iei ajutoare, pe bani sau ... free.. nu-i lua pe cei care nu stiu sa lege 2 vorbe in limba romana si in engleza nu stiu decat cuvinte de genul "****" etc... :) Pentru ca asa, vorba lu' FinalDestiny, doar cocalarii si pitipoancele vor fi pe site.. cu genul de intrebari:
De unde iau si eu melodia "Sorinel copilu de aur - Melodia *******"
www.ur-book.com - Best prices for e-Books