Am primit si eu un cupon adwords, si am citit pe acolo si scria ca nui voie sa-l vinzi.Te poate prinde ca l-ai vandut?Il pot folosi la un cont pe alt nume, nu pe numele celui care a fost trimis cuponul?
hotul neprins, negustor cinstit
sper ca asta iti raspunde la explicatie !
nu este legal ,logic e cupon personal dar cate nu se fac legale...asa ca poti cumpara/vinde lejer ;)
am primit si eu cupon de 280 ron azi dar scrie ca e valabil pentru userii noi de AdWords insa eu am mai folosit AdWords in trecut...
Currently, senior developer @ kpos.ro
poti ti faci cont nou
Eu tocmai am consumat unul azi .. Nu mi se pare prea echitabil insa ..incearca sa ademeneasca utilizatorii la adwords..
Deci la 90$ care ii ofera + 10$ pe care i-am depus eu vine 100$, si am primit cam 3500 clickuri pentru acesti 100$. Daca stam sa deducem la 3500 vizitatori (luam prin abstract 3500) ai putea face in adsense pe ziua respectiva 9-10$ maxim. Deci chiar nu stiu, dar nu e prea mare afacere.
Best Regards!
Ms pentru raspuns.Am sa vad ce fac cu el
@andreifan la 3500 de clikuri in Adsense ai lua numa 10$:O.. nu imi vine sa cred.. eu sincerc la 3500 iau peste 60$ probabil conteaza si continutul siteului si keywordurile.
D-zel ai inteles gresit, la 3500 vizitatori, ia mai citeste odata cu atentie.
Best Regards!
am si eu 2 cupoane dar cand nu imi pot crea un cont nou! cred ca este stricat sistemul sau nu accepta ca de pe ip-ul meu sa se creeze alt cont adwords! am deja unul dar este setat pe euro iar cupoanele sunt in lei. Eu o sa incerc de pe alt ip sa vad daca merge
la toti ne e greu ... dar nu la toti la fel...