Aceasta rubrica se adreseaza strict temelor de utilizare a sistemului de trafic - paidmail.ro si va fi dezvoltata in functie de intrebarile puse de utilizatori!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
- inainte de a deschide un topic sau a pune o intrebare folosesc functia de cautare
- titlul topicurilor deschise de mine, trebuie sa fie scurt & explicativ si sa detina prefixul 'deschis' - prefix care arata ca topicul nu a fost rezolvat.
- mesajele scrise de mine, trebuie sa fie scrise in limba romana si sa detina gramatica si punctuatia adecvata.
- nu folosesc in mesajele mele cuvinte prescurtate gen Y!Messenger sau alte sisteme de chat
- nu inscriu in mesajele mele numere de telefon, adrese email, link-uri externe (click&go) sau id-uri y!messenger
- prin mesajele mele, nu invit utilizatorii la convorbiri in alte sisteme de chat, convorbiri telefonice in afara platformei cwr.ro
- toate conversatiile mele cu alti utilizatori se vor desfasura pe cwr.ro in forum si mesaje personale
- ...si in aceasta rubrica sunt valabile regulile de comportament listate in regulamentul cwr.ro
Cum ma inregistrez ca utilizator?
- acceseaza rubrica *Inregistrare utilizatori*
inscrie datele tale REALE si acceseaza prin click butonul de trimitere. Controleaza casuta ta de email, acolo gasesti un email din partea paidmail.ro - citeste cu atentie informatiile din mesaj si urmeaza pasii de confirmare a inregistrari efectuate.
Atentie!
Aceasta lista poate fi dezvoltata in mod sporadic si fara anunt in prealabil, recomandam sa treci pe aici din cand in cand.
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe