Rezultate 1 la 1 din 1

Subiect:
Intrebari & Raspunsuri!

Data înscrierii
    16.03.2007
    Locație
    Midlum
    Varsta
    42
    Posturi
    3.504
    Thanks
    667
    Thanked 1.036 Times in 632 Posts
    Real Name
    D. Haz

Implicit Intrebari & Raspunsuri!

Aceasta rubrica se adreseaza strict temelor de utilizare a sistemului de trafic - paidmail.ro si va fi dezvoltata in functie de intrebarile puse de utilizatori!

1. inainte de a deschide un topic sau a pune o intrebare folosesc functia de cautare
    2. titlul topicurilor deschise de mine, trebuie sa fie scurt & explicativ si sa detina prefixul 'deschis' - prefix care arata ca topicul nu a fost rezolvat.
    3. mesajele scrise de mine, trebuie sa fie scrise in limba romana si sa detina gramatica si punctuatia adecvata.
    4. nu folosesc in mesajele mele cuvinte prescurtate gen Y!Messenger sau alte sisteme de chat
    5. nu inscriu in mesajele mele numere de telefon, adrese email, link-uri externe (click&go) sau id-uri y!messenger
    6. prin mesajele mele, nu invit utilizatorii la convorbiri in alte sisteme de chat, convorbiri telefonice in afara platformei cwr.ro
    7. toate conversatiile mele cu alti utilizatori se vor desfasura pe cwr.ro in forum si mesaje personale
    8. ...si in aceasta rubrica sunt valabile regulile de comportament listate in regulamentul cwr.ro
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Cum ma inregistrez ca utilizator?

• acceseaza rubrica *Inregistrare utilizatori*
      inscrie datele tale REALE si acceseaza prin click butonul de trimitere. Controleaza casuta ta de email, acolo gasesti un email din partea paidmail.ro - citeste cu atentie informatiile din mesaj si urmeaza pasii de confirmare a inregistrari efectuate.

Atentie!
    Aceasta lista poate fi dezvoltata in mod sporadic si fara anunt in prealabil, recomandam sa treci pe aici din cand in cand.
    Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe

2. The Following 3 Users Say Thank You to Dennis For This Useful Post:

Deagle (08.02.2010), sNickers (08.02.2010), ZON3-RO (09.02.2010)

3. # ADS

Subiecte similare

1. Drept la replica?Exista?Raspunsuri?
    De frumushel în forumul Smalltalk, la un pahar de ...vorba
    Răspunsuri: 7
    Ultimul post: 25.05.2010, 08:38
  2. Sfat pentru un site de intrebari si raspunsuri
    De pixel3cs în forumul Functionalitatea si administrarea siteurilor web
    Răspunsuri: 2
    Ultimul post: 05.01.2010, 16:09
  3. 2 intrebari
    De Mihai în forumul Functionalitatea si administrarea siteurilor web
    Răspunsuri: 1
    Ultimul post: 13.11.2009, 11:57
  4. Bancuri cu intrebari si raspunsuri
    De gabygames în forumul Zambiti va rog - de ce mai ales despre ce rade lumea?
    Răspunsuri: 4
    Ultimul post: 07.10.2009, 16:10
  5. Cum construiesc un site de succes? Intrebari si raspunsuri.
    De RedPoint în forumul Tutoriale - aici poti scrie si citi tutoriale.
    Răspunsuri: 32
    Ultimul post: 15.12.2008, 12:48

Permisiuni postare